Την τελευταία του πνοή άφησε σήμερα το πρωί στο Ηράκλειο ένας 49χρονος άνδρας, ο οποίος νοσηλευόταν στην ΜΕΘ covid στο Βενεζέλειο Νοσοκομείο.
Σύμφωνα με τα όσα είπε στο ekriti.gr ο Διοικητής του Νοσοκομείου, Κώστας Τερζάκης ο άτυχος άνδρας «νοσηλευόταν στην ΜΕΘ, ήταν ανεμβολιάστος και υπέκυψε συνεπεία πολυοργανικής ανεπάρκειας, στις 08.10 σήμερα το πρωί».
Η Seneca Medical Group κατέκτησε 11 βραβεία στα Medical Beauty Awards 2025, σταθερή στη δέσμευσή της για παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών μεταμόσχευσης μαλλιών
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Διαθέσιμο από την Παρασκευή 5/12 έως και την Τετάρτη 7/1, με 4 καθημερινές back-2-back προβολές ταινιών - Με πάνω από 130 ταινίες για όλη την οικογένεια και περισσότερες από 25 ταινίες σε Α’ τηλεοπτική προβολή