Νέα επίθεση ακροδεξιών σε βάρος μελών της νεολαίας της ΚΝΕ σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στην Ηλιούπολη Θεσσαλονίκης.
Οι δράστες της επίθεσης ενημερώθηκαν ότι νεολαίοι της ΚΝΕ πραγματοποιούσαν αφισοκόλληση στην πλατεία Ελευθερίας.
Περίπου δέκα άτομα κινήθηκαν προς το σημείο και χτύπησαν τη νεολαία της ΚΝΕ με αλυσίδες και στυλιάρια. Από την επίθεση τραυματίστηκαν τέσσερα άτομα. Τρία από αυτά μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Παπανικολάου.
Σε 14 προσαγωγές έχει προχωρήσει η Αστυνομία μέχρι στιγμής.
Το ενιαίο ψηφιακό οικοσύστημα της Vodafone συνδυάζει την προστασία με τη συνδεσιμότητα δημιουργώντας ένα περιβάλλον που υποστηρίζει ουσιαστικά παιδιά και γονείς.
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»