«Είναι μαχητής», λέει ο πατέρας του μικρού Φώτη που τραυματίστηκε στα κάρτ
«Ανοίξαμε χεράκια, ματάκια. Θα πάρει καιρό αυτό πάμε βήμα - βήμα», είπε
Αποσωληνωμένος, με μία απλή συσκευή οξυγόνου ο μικρός Φώτης νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας, αφήνοντας πίσω την περιπέτεια που έζησε όταν τραυματίστηκε στους αγώνες Καρτ της Κυριακής.
Το πρόγραμμα αποθεραπείας του 6χρονου συνεχίζεται με περαιτέρω εξετάσεις, φυσικοθεραπείες και ψυχολογική υποστήριξη.
«Σήμερα είναι μία πολύ όμορφη μέρα. Ο μικρός Φώτης έχει τις αισθήσεις του και αντίληψη του περιβάλλοντος», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης.
Στην κάμερα μίλησε και ο πατέρας του παιδιού Θανάσης Κοσπέτας. Ευχαρίστησε τους γιατρούς και όλο το προσωπικό του Νοσοκομείου και δήλωσε ότι αυτό που τον νοιάζει αυτή την στιγμή είναι η υγεία του παιδιούτου.
«Έχουμε δρόμο ακόμη μπροστά μας αλλά το έχουμε ξεπεράσει». Ερωτηθείς για την πρώτη αντίδραση του μικρού Φώτη είπε: «Ανοίξαμε χεράκια, ματάκια. Θα πάρει καιρό αυτό πάμε βήμα - βήμα. Είναι μαχητής».
Τα Estates Costa Lazaridi απέκτησαν την πρώτη πιστοποίηση Αναγεννητικής Αμπελοκαλλιέργειας στη χώρα, ανοίγοντας έναν νέο δρόμο βιωσιμότητας για το ελληνικό κρασί
Η βιώσιμη ανάπτυξη αποτελεί θεμέλιο της στρατηγικής του Ομίλου ΔΕΗ. Σε ένα ενεργειακό περιβάλλον που μετασχηματίζεται με ταχύτητα, η υπεύθυνη διαχείριση των φυσικών πόρων και η ενσωμάτωση αρχών κυκλικής οικονομίας αποτελούν βασικές προϋποθέσεις για ένα βιώσιμο ενεργειακό σύστημα.