Οικογενειακή τραγωδία στη Λάρισα, καθώς 51χρονος εκπαιδευτικός που προσεβλήθη από κορωνοϊόέχασε τη ζωή, μια ημέρα μετά την κηδεία των γονιών του, επίσης εκπαιδευτικών, που πέθαναν από την ίδια αιτία. Και οι τρεις, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν ανεμβολίαστοι.
Σύμφωνα με το onlarissa.gr, o 51χρονος Χαράλαμπος Στεργιούλης, φιλόλογος με συγγραφικό έργο, νοσηλευόταν διασωληνωμένος για μέρες στη ΜΕΘ COVID του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας.
Την Τετάρτη, είχαν πεθάνει οι γονείς του, Βασίλης, 83 ετών και Ευδοξία, 78 ετών, από τις επιπλοκές του κορωνοϊού. Η κηδεία τους έγινε χθες, ενώ ήταν ήδη γνωστό ότι η κατάσταση του 51χρονου Χαράλαμπου Στεργιούλη ήταν κρίσιμη.
Όλα όσα χρειαζόμαστε μετά από ένα βαρύ γιορτινό γεύμα τα έχει ένα φυσικώς ανθρακούχο φυσικό μεταλλικό νερό – Ισορροπία, αναζωογόνηση, φρεσκάδα σε κάθε σταγόνα.
Τα τελευταία χρόνια, οι τιμές των ακινήτων κινούνται ανοδικά, ενώ τα ενοίκια εξακολουθούν να απορροφούν σημαντικό μέρος του εισοδήματος των νοικοκυριών.