Λάρισα: Ζευγάρι πρώην εκπαιδευτικών «έφυγε» από κορωνοϊό, διασωληνωμένος ο γιος - Όλοι ανεμβολίαστοι
Την Τρίτη το βράδυ έχασε τη μάχη η 78χρονη μητέρα και το πρωί της Τετάρτης ο 83χρονος πατέρας και οι δύο πρώην εκπαιδευτικοί - Εκπαιδευτικός και ο 51χρονος γιος
Οικογενειακό δράμα με ζευγάρι γνωστών Λαρισαίων να φεύγει από τη ζωή μετά από «μάχη» με τον κορωνοϊό.
Πρόκειται για συνταξιούχο εκπαιδευτικό ο οποίος έχασε την «μάχη» σήμερα το μεσημέρι στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας σε ηλικία 83 ετών και την σύζυγό του η οποία έφυγε από τη ζωή από κορωνοϊό επίσης, χθες, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας σε ηλικία 78 ετών.
Στο ΠΓΝΛ νοσηλεύεται και ο γιος της οικογένειας, 51 ετών, επίσης εκπαιδευτικός ο οποίος περνάει δύσκολες ώρες παλεύοντας με την ασθένεια καθώς είναι διασωληνωμένος.
Τόσο οι γονείς όσο και ο γιος σύμφωνα με πληροφορίες του onlarissa.grδεν είχαν εμβολιαστεί.
Υπάρχουν ερωτήσεις που πολλοί γονείς κάνουν ψιθυριστά. Και άλλες που δεν κάνουν ποτέ. Όχι γιατί δεν τους απασχολούν. Αλλά γιατί φοβούνται ότι η απάντηση μπορεί να τους γεμίσει ενοχές.
Το διήμερο της διοργάνωσης περιλαμβάνει τον 2ο διεθνή αγώνα ποδηλασίας UCI Gran Fondo Loutraki Greece, ποδηλατική Expo, pasta party, τεχνικές παρουσιάσεις και μια μεγάλη γιορτή στην τελετή απονομής των μεταλλίων, με την υπογραφή του Kyvernitis Sports & Events