Συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν στον αέρα του κεντρικού δελτίου ειδήσεωντου OPEN το απόγευμα της Δευτέρας. Η δημοσιογράφος Ευλαμπία Ρέβη, η οποία κάλυπτε τα γεγονότα της φωτιάς στην Αβγαριά Εύβοιας, ξέσπασε σε κλάματα μετά τον διάλογο που είχε με έναν ηλικιωμένο κύριο, που εδώ και μέρες παλεύει με τις φλόγες.
Ο άνθρωπος που αντιμετωπίζει αναπνευστικά προβλήματα με δυσκολία στην ομιλία προσεγγίζει μόνος του τη δημοσιογράφο. Εκείνη του προσφέρει μάσκα την ώρα που του έχει κοπεί η ανάσα για να βρέχει από το πρωί το σπίτι του, όπως λέει ο ίδιος. Στο τέλος ο ηλικιωμένος άνδρας την ευχαριστεί, ενώ κλαίει από συγκίνηση. Το ίδιο κάνει και η ρεπόρτερ του ΟΡΕΝ.
Από τις τελευταίες βόλτες στην πόλη μέχρι το πρώτο βράδυ στο νησί, τα γυναικεία παπούτσια της νέας συλλογής Parex SS26 είναι σχεδιασμένα για όλες τις μικρές μεταβάσεις του καλοκαιριού
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.