Να απορριφθεί η αγωγή του υπουργείου Παιδείας κατά της αυριανής απεργίαςως άνευ αντικειμένου, ζήτησαν πριν από λίγο από το Μονομελές Πρωτοδικείο της Αθήνας οι εκπρόσωποι της ΑΔΕΔΥ και του Εργατικού Κέντρου Αθηνών. Και αυτό καθώς έχουν εξαιρεθεί ήδη των κινητοποιήσεων οι εκπαιδευτικοί, οι υπάλληλοι του υπουργείου Παιδείας ενώ οι εργαζόμενοι στα ΜΜΜ έχουν τροποποιήσει το πρόγραμμά τους, προκειμένου αύριο να διεξαχθούν οι Πανελλαδικές εξετάσεις.
Όπως τόνισαν, ωστόσο, οι εκπρόσωποι του υπουργείου Παιδείας στο δικαστήριο, οι Πανελλαδικές εξετάσειςπρέπει να διεξαχθούν πάση θυσία και αυτό πρέπει να διασφαλιστεί ρητά με δικαστική απόφαση. Η απόφαση του Δικαστηρίου για τις αυριανές κινητοποιήσεις για το εργασιακό νομοσχέδιο, αναμένεται εντός της ημέρας, ενδεχομένως και το βράδυ.
Η θέση σου στο Final Four της EuroLeague σε περιμένει. Πώς; Διαβάζεις τη συνέχεια και… φεύγεις για το κορυφαίο μπασκετικό τριήμερο της Ευρώπης με δύο ΔΙΠΛΑ εισιτήρια!
Παραμένοντας πιστή στις περιβαλλοντικές της δεσμεύσεις για μείωση του ανθρακικού της αποτυπώματος, η ΔΕΗ συμμετέχει και φέτος στην Παγκόσμια Ημέρα της Γης
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»