ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ.: Πανέτοιμος για την επανέναρξη της ποδηλατικής δραστηριότητας

ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ.: Πανέτοιμος για την επανέναρξη της ποδηλατικής δραστηριότητας

Παρά τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε λόγω των περιορισμών που επιτάσσει η πανδημία, οι ποδηλάτες του ΣΥ.Φ.Α.Γ.Ε τηρώντας με ευλάβεια όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα,  δεν σταμάτησαν ούτε για μια στιγμή την προπόνησή τους είτε ατομικά είτε σε ολιγομελή τμήματα

nikkkjkj
Την επίσημη έναρξη της αγωνιστικής περιόδου της ποδηλασίας περιμένει η αγωνιστική ομάδα του Συλλόγου Φίλων Αθλητισμού Γέρακα, (ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ.).

Παρά τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε λόγω των περιορισμών που επιτάσσει η πανδημία, οι ποδηλάτες του ΣΥ.Φ.Α.Γ.Ε τηρώντας με ευλάβεια όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, που εξασφαλίζουν την ασφάλεια και υγεία όλων των μελών της ομάδας, δεν σταμάτησαν ούτε για μια στιγμή την προπόνησή τους είτε ατομικά είτε σε ολιγομελή τμήματα.

Ο Χρήστος Μακρυγιάννης, προπονητής και εκ των εμπειρότερων αθλητών του συλλόγου, ενόψει της έναρξης των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ποδηλασίας δήλωσε: «Οι περσινές επιτυχίες του Συλλόγου τόσο σε εθνικό και σε τοπικό επίπεδο με την κατάκτηση τίτλων και αναγνωρίσεων, αποτελεί το εφαλτήριο για τους στόχους της χρονιάς που διανύουμε. Με το άνοιγμα λοιπόν της αγωνιστικής περιόδου την οποία όλοι περιμένουμε με ανυπομονησία, βάζουμε υψηλότερους στόχους διεκδικώντας ακόμη περισσότερους τίτλους. Η αγωνιστική ομάδα του ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ. αποτελεί πρότυπο για τους νεότερους αθλητές που ήδη είναι στις ακαδημίες μας αλλά και για άλλα νέα παιδιά που θα έρθουν και στοχεύει τόσο στην ανάδειξη της ποδηλασίας και της άθλησης εν γένει, όσο και στην επίτευξη υψηλών ατομικών και συλλογικών στόχων».

Ο ΣΥ.Φ.Α.Γ.Ε αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους ποδηλατικούς συλλόγους της χώρας. Με τη στήριξη του Bike Expert και της B&N Cycling που δραστηριοποιείται στον χώρου του ποδηλάτου και του τρεξίματος από το 2004 και ως μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας (Ε.Ο.Π.) πραγματοποιεί μαθήματα ορεινής ποδηλασίας (mountain biking) και ποδηλασίας δρόμου για παιδιά από 6 ετών αλλά και ενηλίκων.

Ειδήσεις σήμερα:

Νεαρή Γιαπωνέζα κατηγορείται ότι δηλητηρίασε τον 77χρονο «Δον Ζουάν» σύζυγό της

Κυπριακό: Ύστατη προσπάθεια στη Γενεύη να αποφευχθεί το «ναυάγιο» στο οποίο οδηγούν οι Τούρκοι

Τέλος χρόνου για την επανένταξη στις 100 - 120 δόσεις της εφορίας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης