Αλεξανδρούπολη: Παρέλαβε δέμα με κάνναβη από το εξωτερικό

Αλεξανδρούπολη: Παρέλαβε δέμα με κάνναβη από το εξωτερικό

Τον «ξεσκέπασε» ο σκύλος ανίχνευσης ναρκωτικών, καθώς μύρισε την κάνναβη που περιεχόταν στο δέμα - Συνελήφθη για ναρκωτικά στον Βόλο

courier-main
Ο σκύλος ανιχνευτής της Δίωξης Ναρκωτικών αντέδρασε θετικά όταν μύρισε ένα δέμα προερχόμενο από το εξωτερικό σε ταχυδρομική εταιρεία στην Αλεξανδρούπολη και οι αστυνομικοί έστησαν… καραούλι για να δουν ποιος θα το παραλάμβανε.

Όταν εμφανίστηκε ένας Έλληνας και το ζήτησε, του φόρεσαν χειροπέδες, άνοιξαν το δέμα και βρήκαν μέσα φυτικά αποσπάσματα κάνναβης βάρους 133,4 γραμμαρίων. Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του παραλήπτη, ο εκπαιδευμένος σκύλος βρήκε διάφορα δοχεία και συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 140 γραμμαρίων, μια συσκευασία με κλώνους κάνναβης βάρους 15,8 γραμμαρίων, ένα τσιγαριλίκι, δυο τρίφτες και μια ζυγαριά ακριβείας. Όλα κατασχέθηκαν και ο δράστης παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης με κατηγορίες για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών.

Τον έπιασαν στον Βόλο με ηρωίνη και χάπια

Το πρωί του Σαββάτου, οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών ακινητοποίησαν για έλεγχο έναν 44χρονο στον Βόλο και βρήκαν στην κατοχή του ηρωίνη βάρους 89,25 γραμμαρίων και εννέα ναρκωτικά χάπια χωρίς ιατρική συνταγή. Τα ευρήματα κατασχέθηκαν και οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 44χρονου που παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου κατηγορούμενος για κατοχή ναρκωτικών.

Ειδήσεις σήμερα: 

Γιατί... έπιασε τώρα ο «πόνος» τη Μέρκελ για τα ελληνοτουρκικά - Τι φοβάται η καγκελάριος

Νέες ελπίδες: Ενθαρρυντικές οι δοκιμές της Merck για φάρμακο κατά της Covid-19 που θα χορηγείται από το στόμα

Αντρέας Φυλακτού: Η σεξουαλική παρενόχληση από καταξιωμένο Έλληνα θεατρικό σκηνοθέτη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης