Θεσσαλονίκη: «Πατείς με πατώ σε» το απόγευμα στην Παραλία (Φωτογραφίες)
Χιλιάδες Θεσσαλονικείς ξεχύθηκαν να απολαύσουν τον ανοιξιάτικο καιρό και σήμερα στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης, δίνοντας εικόνες ακραίου συνωστισμού στο παραλιακό μέτωπο της πόλης
“Πλημμύρισε” από κόσμο και σήμερα το πλακόστρωτο της Νέας Παραλίας Θεσσαλονίκης και η Λεωφόρος Νίκης, καθώς οι Θεσσαλονικείς ξεχύθηκαν ώστε να απολαύσουν το κυριακάτικο απόγευμα και τον ανοιξιάτικο καιρό.
Όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες του GRTimes, το παραλιακό μέτωπο της Θεσσαλονίκης από το κέντρο ως και τα πρώτα ανατολικά προάστια της πόλης κοντεύει να “βουλιάξει” από παρέες ατόμων που απολαμβάνουν έναν περίπατο, με έναν καφέ στο χέρι, με την αλλαγή της ώρας να ευνοεί, καθώς οι πολίτες έχουν πλέον την ευκαιρία να “επεκτείνουν” το απογευματινό ραντεβού τους.
Πολλοί ωστόσο με… τις μάσκες στα πηγούνια, με τις εικόνες συνωστισμού να προκαλούν ανησυχία, εν όψει της κορύφωσης του τρίτου κύματος της πανδημίας και στην “συμπρωτεύουσα”.
Το ξεχωριστό Open Day που θα γίνει το Σάββατο 25 Απριλίου 2026 αντλεί έμπνευση από σημαντικούς εφευρέτες και επιστήμονες, παρακινώντας τα παιδιά να ενεργοποιήσουν τη σκέψη, τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους.
Κάποια πράγματα τα θεωρούμε δεδομένα. Ένα προϊόν προσωπικής υγιεινής, μια μικρή πράξη φροντίδας, μια συνήθεια που επαναλαμβάνεται. Πίσω από αυτές τις στιγμές, υπάρχουν επιλογές που καθορίζουν το πώς μια εταιρεία βλέπει τον ρόλο της. Και για τη ΜΕΓΑ, η φροντίδα δεν σταματά στο προϊόν, συνεχίζεται όπου υπάρχει ανάγκη.