Μαρία Αλεξάνδρου: Στην αντεπίθεση τρεις μηνυόμενες για τον άγριο ξυλοδαρμό της

Μαρία Αλεξάνδρου: Στην αντεπίθεση τρεις μηνυόμενες για τον άγριο ξυλοδαρμό της

Για ποιο λόγο κατέθεσαν μήνυση κατά του μοντέλου οι τρεις γυναίκιες από τη Θεσσαλονίκη - Τι λένε για την υπόθεση, μέσω του δικηγόρου τους, στο protothema.gr

alexandrou1
Δεν έχει τέλος η κόντρα που έχει ξεσπάσει για τα μάτια ενός άνδρα μεταξύ του γνωστού μοντέλου Μαρίας Αλεξάνδρου και τριών γυναικών από την Θεσσαλονίκη, που σύμφωνα με τα λεγόμενά της, φέρονται τον Μάρτιο του 2020 να την μετέφεραν παράνομα σε απομονωμένη περιοχή της συμπρωτεύουσας και να της συμπεριφέρθηκαν με τον πιο βάναυσο τρόπο.

Σύμφωνα με τα όσα είχε δηλώσει η νεαρή καλλονή στο protothema.gr την περασμένη Πέμπτη, η ομάδα των γυναικών την χτύπησε άσχημα σε όλο της σώμα και κυρίως στο πρόσωπο, την κούρεψε, ενώ με μαχαίρι της έσκισαν τα ρούχα και την τραυμάτισαν.

«Ήταν ξημερώματα της 6ης Μαρτίου όταν με πλησίασαν τέσσερις γυναίκες έξω από το σπίτι ενός φίλου μου στην οδό Τσιμισκή στη Θεσσαλονίκη. Τη μια την αναγνώρισα γιατί μου είχε δημιουργήσει κι άλλα προβλήματα. Με απείλησαν και με μετέφεραν σε ένα απόμερο σημείο έξω από την Θεσσαλονίκη. Εκεί άρχισαν άλλες να με βρίζουν άσχημα και να με χτυπούν και άλλες να μου σκίζουν τα ρούχα με μαχαίρια και να με κουρεύουν. Προσπάθησα μάταια να αμυνθώ και το μόνο που παρακαλούσα ήταν να βγω ζωντανή από όλο αυτό. Ήταν αγριεμένες όλες, το έβλεπα στα μάτια τους. Χειρότερα δεν γινόταν. Διαφορές είχα με τις δυο, αλλά όπως κατάλαβα καμία δεν ήταν στα καλά της. Μου πήραν την τσάντα και τα κινητά μου τηλέφωνα και με εγκατέλειψαν εκεί» είπε χαρακτηριστικά.

Για τις εφιαλτικές στιγμές που βίωσε, η Μαρία Αλεξάνδρου έχει καταθέσει μήνυση εναντίων των γυναικών, ενώ μετά τις διαστάσεις που πήρε το θέμα και τα μηνύματα συμπαράστασης που έλαβε από τους διαδικτυακούς της φίλους το μοντέλο έφτασε στο σημείο να δημοσιοποιήσει σε σελίδα της στο facebook φωτογραφίες των γυναικών, διαδικασία που προκάλεσε νέες αναταράξεις.

Συγκεκριμένα οι τρεις μηνυόμενες εδώ και λίγες ώρες έχουν καταθέσει μήνυση εναντίον της με αποτέλεσμα η Μαρία Αλεξάνδρου να κατεβάσει την ανάρτηση.

Κλείσιμο
Όπως εξηγεί στο protothema.gr η δικηγόρος των τριών γυναικών Ανθούλα Ανάσογλου, η διαδικασία είναι ακόμα στο στάδιο της προανάκρισης με τις εντολείς της να αρνούνται την συμμετοχή τους στον ξυλοδαρμό του μοντέλου.

«Η κυρία Αλεξάνδρου έχει καταθέσει μήνυση εναντίων των εντολέων μου την ώρα που εκείνες αρνούνται την οποιαδήποτε συμμετοχή τους στην πράξη. Όλες οι μηνυόμενες εκφράζουν την συμπάθειά τους στο μοντέλο για το περιστατικό που βίωσε και δηλώνουν που δεν έχουν καμία σχέση με αυτό. Επιπλέον η δημοσιοποίηση φωτογραφιών και ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων από την πλευρά του θύματος, αποτελεί ποινικό αδίκημα και ήδη έχουν ενεργηθεί τα νόμιμα. Εγώ ανέλαβα τρεις από τις γυναίκες, οι οποίες να ξεκαθαρίσουμε πως δεν είναι κατηγορούμενες, είναι μηνυόμενες, καθώς ακόμα βρισκόμαστε στην προκαταρκτική διαδικασία».

Μια εφήμερη ερωτική επαφή η πηγή του κακού

«Δυστυχώς η μηνύτρια είχε μια εφήμερη ερωτική επαφή με τον άνδρα μιας από τις μηνυόμενες. Εκείνη αρνήθηκε να αποδεχτεί το εφήμερο της ιστορίας και τον χωρισμό τους, με αποτέλεσμα μετά την γέννηση του τρίτου παιδιού του ζευγαριού, να προχωρήσει σε μια καταγγελία και σε μια σωρεία απειλητικών μηνυμάτων, που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Η σχέση αυτή είχε ένα γρήγορο τέλος, διότι ο άνδρας αυτός επέστρεψε στην οικογένειά του και στην φροντίδα της εγκύου συζύγου του. Την ημέρα, μάλιστα, που η κυρία Αλεξάνδρου αναφέρει πως έπεσε θύμα ξυλοδαρμού, η εντολέας μου ήταν λεχώνα μόλις λίγων ημερών με αποτέλεσμα να μην ήταν εκεί» συνέχισε η κ. Ανάσογλου.

Για την δημοσιοποίηση πριν από λίγες ημέρες των στοιχείων τους στο προφίλ της Μαρίας Αλεξάνδρου οι τρεις γυναίκες έχουν καταθέσει μηνύσεις.

«Η ιστορία αυτή έγινε το 2020, γι αυτό και είναι εντυπωσιακό το γεγονός πως ένα χρόνο μετά και χωρίς να έχει οδηγηθεί κανένας στο δικαστήριο, εκείνη επανέρχεται αναιτίως με δημοσιεύματα και μάλιστα ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων. Όλες πάντως οι εντολείς μου της εύχονται πραγματικά να βρει την αγάπη στο πρόσωπο ενός άνδρα που της αξίζει και να σταματήσει τον βομβαρδισμό αυτών των μηνυμάτων. Για όλα τα υπόλοιπα αρμόδια είναι η δικαιοσύνη. Η υπόθεση ακόμα ερευνάται, κάτι που σημαίνει πως δεν μπορεί να τις εκθέτει δημοσιοποιώντας φωτογραφίες τους, χωρίς να έχουν απαγγελθεί κατηγορίες. Όπως γνωρίζω μετά την δημοσιοποίηση των φωτογραφιών τους πριν από λίγες ημέρες οι εντολείς μου έχουν ασκήσει μήνυση και επιφυλάσσονται για τα νόμιμα στην επίσημη αγωγής».


Ειδήσεις σήμερα 

200 χρόνια από το 1821: Αρχίζει η μεγάλη γιορτή - Οι εκδηλώσεις, οι καλεσμένοι, το πρόγραμμα

Γεραπετρίτης: Σοβαρή αναβάθμιση των ελληνοαμερικανικών σχέσεων

Αποφυλακίστηκε και λίγες ώρες μετά διέρρηξε αυτοκίνητο στο κέντρο της Αθήνας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης