Συνελήφθη ο διοικητής του νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας» στην Πάτρα

Συνελήφθη ο διοικητής του νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας» στην Πάτρα

Όλα ξεκίνησαν όταν ο διοικητής έκανε παρατήρηση σε πολίτη επειδή δεν φορούσε μάσκα - Ακολούθησε διαπληκτισμός με αποτέλεσμα να αλληλομηνυθούν - Νωρίς το απόγευμα ο διοικητής αφέθηκε ελεύθερος

nosokomeio-rio
Συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Τμήμα ο διοικητής του νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας» στην Πάτρα γιατί εκανε παρατήρηση σε πολίτη επειδή δεν φορούσε μάσκα!

Το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετα τη μια το μεσημέρι οταν ο διοικητής  εντόπισε στους χώρους του νοσοκομείου, έναν πολίτη, Ρομά, ο οποίος δεν φορούσε μάσκα. Στη συνέχεια του έκανε παρατήρηση με αποτέλεσμα τα πνεύματα να οξυνθούν και να ειδοποιήθει η Αστυνομία. Διοικητής και πολίτης οδηγήθηκαν στο τμήμα,  όπου ο πρώτος υπέβαλε μήνυση για εξύβριση, απειλή και παραβίαση του άρθρου 265 περί διάδοσης του κορωνοϊου

Ο πολίτης έκανε κι εκείνος μήνυση στον διοικητή με αποτέλεσμα να συλληφθεί και ο ίδιος. Στην επικοινωνία που είχε το protothema.gr με τον διοικητή επιβεβαίωσε το γεγονός της σύλληψής του μετά τη μήνυση που του εκανε ο πολίτης, ο οποίος ενοχλήθηκε απο την παρατήρηση που του εκανε γιατί δεν φορούσε μάσκα. Λίγο πριν τις πέντε το απόγευμα ο διοικητής του νοσοκομείου. αφέθηκε ελεύθερος. 

*Σημειώνεται ότι εκ παραδρομής είχε αρχικά αναφερθεί ότι το συμβάν αφορούσε τον διοικητή του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίου Πατρών και όχι του «Άγιος Ανδρέας».


Ειδήσεις σήμερα: 
Στην ανακρίτρια για κατάθεση ο 28χρονος ειδικός φρουρός που χτυπήθηκε στη Νέα Σμύρνη - Πλεύρης: Ζει από θαύμα

Δολοφονική επίθεση σε καθηγητή ΤΕΦΑΑ έξω από το ΕΚΠΑ - Η συγκλονιστική περιγραφή του

ΕΛ.ΑΣ.: Κάμερες θα φέρουν από σήμερα αστυνομικοί της ΟΠΚΕ και της ΔΙΑΣ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης