Ο μικρός Παναγιώτης – Ραφαήλ φόρεσε τη στολή του «Μικρού Πρίγκιπα» για να γιορτάσει τις Απόκριες.
Μέσα από μια φωτογραφία, που ανήρτησαν στο Facebook οι γονείς του, το αγοράκι στέκεται όρθιοκαι συγκινεί με το δικό του μήνυμα.
Η φωτογραφία του Παναγιώτη – Ραφαήλ συνοδεύεται και από ένα απόφθεγμα από το βιβλίο «Μικρός Πρίγκιπας» του Αντουάν ντε Σαιντ-Εξυπερύ, το οποίο αναφέρει: «Οι άνθρωποι δεν χρειάζονται πάντα συμβουλές· μερικές φορές το μόνο που χρειάζονται είναι ένα χέρι για να κρατηθούν, ένα αυτί να τους ακούσει και μια καρδιά που μπορεί να τους καταλάβει».
Ο μικρός Παναγιώτης Ραφαήλ διεγνώσθη με νωτιαία μυική ατροφία και χρειάστηκε να μεταβεί στην Αμερική για να υποβληθεί σε γονιδιακή θεραπεία. Η περιπέτειά του συγκλόνισε εκατοντάδες πολίτες που έσπευσαν να βοηθήσουν οικονομικά την οικογένεια του μικρού για να καλύψει το κόστος της θεραπείας.
Οι «Ημέρες ART/ TECH by COSMOTE TELEKOM» στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, με δωρεάν είσοδο και δράσεις για όλους, είναι μια γιορτή τέχνης και τεχνολογίας που προσφέρει σε μικρούς και μεγάλους τη δυνατότητα να συνδημιουργήσουν και να πειραματιστούν μέσα από μία σειρά καινοτόμων διαδραστικών εμπειριών
Το Πανεπιστήμιο Keele παρουσιάζει τη νέα επιστημονική ημερίδα του θεσμού Reflections, με τίτλο «Από το Έγκλημα στο Δικαστήριο: Η Επιστήμη στην Υπηρεσία της Δικαιοσύνης»