Πάρα το τσουχτερό κρύο, πολλοί είναι οι πολίτες που νωρίτερα από τις 8 το πρωί και έχοντας κλείσει το ραντεβού τους, έφτασαν στο περίπτερο 13 για να κάνουν το εμβόλιο.
Θυμίζουμε ότι, το κέντρο επισκέφθηκε το Σάββατο ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, ο οποίος επισήμανε ότι θα λειτουργήσει σταδιακά, ανάλογα με τον εφοδιασμό των εμβολίων, ενώ τη Δευτέρα πρόκειται να ξεκινήσουν 24 εμβολιαστικές γραμμές, με 48 γιατρούς.
Σχετικά με την μεγάλη επιχείρηση «Ελευθερία», σημείωσε ότι είναι ένα στοίχημα καθημερινό για το οποίο «νυχθημερόν δουλεύουν χιλιάδες άνθρωποι, με μεγάλη υπομονή, με μεγάλη επιμονή και φέρνοντας συνέχεια αποτέλεσμα».
«Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ κοντά στη Θεσσαλονίκη. Ανάλογα με το πώς θα πηγαίνει το εμβόλιο, θα ανοίγουν κι άλλες γραμμές, έτσι ώστε να εξασφαλίσουμε περισσότερους εμβολιασμούς για τους ανθρώπους εδώ, της Θεσσαλονίκης», τόνισε.
Το εμβολιαστικό κέντρο θα αναπτυχθεί πλήρως τον Μάρτιο, υπογράμμισε το Σάββατο ο γενικός γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους. Η δυναμικότητά του θα ξεπερνάει τους 6.000 εμβολιασμούς την ημέρα και τους 150.000 εμβολιασμούς τον μήνα.
Το Πανεπιστήμιο Keele παρουσιάζει τη νέα επιστημονική ημερίδα του θεσμού Reflections, με τίτλο «Από το Έγκλημα στο Δικαστήριο: Η Επιστήμη στην Υπηρεσία της Δικαιοσύνης»
Οι «Ημέρες ART/ TECH by COSMOTE TELEKOM» στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, με δωρεάν είσοδο και δράσεις για όλους, είναι μια γιορτή τέχνης και τεχνολογίας που προσφέρει σε μικρούς και μεγάλους τη δυνατότητα να συνδημιουργήσουν και να πειραματιστούν μέσα από μία σειρά καινοτόμων διαδραστικών εμπειριών