Κίνηση στους δρόμους: Καθυστερήσεις στον Κηφισό, λόγω ακινητοποιημένου ΙΧ - Live η κίνηση τώρα
Κίνηση τώρα: Παρακολουθήστε την μέσα από τον χάρτη της Google
Καθυστερήσεις σημειώθηκαν νωρίτερα στην Εθνική Οδό Αθηνών - Λαμίας, στο ρεύμα καθόδου, στο ύψος του Κηφισού.
Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από την Τροχαία, στην περιοχή εντοπίστηκε ακινητοποιημένο όχημα που προκάλεσε ένα μικρό μποτιλιάρισμα στην περιοχή.
Πλέον η κυκλοφορία στην Εθνική Οδό διεξάγεται ομαλά.
Δεύτερη ημέρα του lockdown στην Αττική σήμερα και η κίνηση στους πιο κεντρικούς οδικούς άξονες του Λεκανοπεδίου Αττικής είναι υποτονική, λόγω των περιορισμών στις μετακινήσεις των πολιτών.
Καταστήματα με «κατεβασμένα» ρολά, «λουκέτο» στα σχολεία όλης της περιφέρειας, περιορισμοί στις μετακινήσεις και μπλόκα της αστυνομίας σε κεντρικούς δρόμους συνθέτουν την εικόνα της σημερινής Αθήνας.
Από τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας έως τα ομαδικά αθλήματα και τις δράσεις ευεξίας, η αθλητική κοινότητα της Motor Oil μεγαλώνει χρόνο με τον χρόνο, ενισχύοντας τους δεσμούς μεταξύ των ανθρώπων της και στηρίζοντας παράλληλα έναν σημαντικό σκοπό
Ο επίλογος του φετινού Plastic Free Greece γράφτηκε δυναμικά το τριήμερο 23 - 25 Σεπτεμβρίου με τέσσερις καθαρισμούς στο 3ο μεγαλύτερο νησί της χώρας, που το ανακούφισαν σημαντική από την ανθρωπογενή ρύπανση.