Όπως αναφέρεται σε σχετική ανάρτηση σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, τα συνθήματα ανέφεραν «πρόστιμο 15.000» και «Δεν φτάνει που τα έχετε κάνει σκ@@ά με την πανδημία, μας κοροϊδεύετε κιόλας».
Ο βουλευτής είναι εκείνος που διοργάνωσε το γεύμα προς τιμήν του πρωθυπουργού κατά το πρόσφατο ταξίδι του στο νησί.
Οι αγορές μας έχουν αλλάξει σημαντικά τα τελευταία χρόνια και το Πλαίσιο ακολουθεί αυτή την εξέλιξη, προσφέροντας διαφορετικούς τρόπους πληρωμής που προσαρμόζονται στις ανάγκες κάθε αγοράς.
Δουλειά, οικογένεια, υποχρεώσεις, μάς κάνουν συχνά να μεταθέτουμε τη φροντίδα του εαυτού μας. Η νέα καμπάνια της Εθνικής Ασφαλιστικής μάς θυμίζει γιατί αξίζει να εστιάσουμε ξανά σε εμάς και την υγεία μας