Κορωνο-πάρτι μετα μουσικής έστησαν Ρομά σε σπίτι στον Οικισμό της Καστέλλας δίπλα στα Ψαχνά.
Λίγο πριν τις 12 τα μεσάνυχτα της Κυριακής μετά το γλέντι στην Χαραυγή της Χαλκίδας, Ρομά διοργάνωσαν πάρτι με καλεσμένους και την μουσική στην διαπασών.
Επεισόδια φαίνεται να δημιουργήθηκαν προφανώς λόγω μέθης όπως μπορείτε να ακούσετε στα αποκλειστικά πλάνα του eviathema.gr.
Στο σημείο έσπευσαν περιπολικά του ΑΤ Διρφύων Μεσσαπίων καθώς και του ΑΤ Λίμνης ώστε να επαναφέρουν την τάξη.
Οι ιδιωτικές Σχολές Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΣΑΕΚ) προσφέρουν όλα τα εφόδια στους νέους που θέλουν να μπουν άμεσα στην αγορά εργασίας και να εξελιχθούν επαγγελματικά.
Η μετάβαση της εμβληματικής επένδυσης σε παραγωγική λειτουργία, αναδεικνύει ένα νέο πρότυπο βιομηχανικής ανάπτυξης, όπου οι κρίσιμες πρώτες ύλες, η τεχνολογική καινοτομία και η υπεύθυνη λειτουργία, δημιουργούν ισχυρή εθνική αξία