Με γροθιές στο πρόσωπο του αστυνομικού και λεκτική βία φέρεται ότι απάντησε 55χρονος Κερκυραίος, όταν το έγινε προτροπή να φορέσει τη μάσκα του.
Το γεγονός συνέβη το πρωί στον κεντρικό πεζόδρομο της πόλης της Κέρκυρας, στην Ευγενίου Βουλγάρεως, όταν δύο αστυνομικοί πλησίασαν τον 55χρονο προκειμένου να του συστήσουν να φορέσει την προβλεπόμενη και υποχρεωτική σε ανοιχτούς χώρους μάσκα προστασίας κατά της εξάπλωσης της επιδημίας του κορωνοϊού.
Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 55χρονος αντέδρασε βιαίως και αφού εξύβρισε τα αστυνομικά όργανα, επιτέθηκε στον έναν γρονθοκοπώντας τον στο πρόσωπο. Ο 55χρονος άνδρας συνελήφθη, ενώ ο αστυνομικός μεταφέρθηκε ελαφρά τραυματισμένος, στο Γενικό Νοσοκομείο της Κέρκυρας.
Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η Vodafone κατακτά την 1η θέση καλύτερου εργοδότη στην Ελλάδα, ενώ για 8η χρονιά αναγνωρίζεται ως Top Employer από το διεθνώς αναγνωρισμένο οργανισμό Top Employers Institute.
Ξεκίνησε επίσημα το rebranding του ΟΠΑΠ σε Allwyn – Νέες και αναβαθμισμένες εμπειρίες για τους πελάτες, με τη δύναμη της ψηφιοποίησης και της καινοτομίας. Νέα «σελίδα» για το δίκτυο καταστημάτων και τις ψηφιακές πλατφόρμες – Το Allwyn.gr είναι ήδη στον «αέρα»!
Μέσα σε κλίμα χαράς και αισιοδοξίας, η ελληνική εταιρεία γιόρτασε με εργαζομένους, πελάτες και συνεργάτες τα Χριστούγεννα και τις εορτές του νέου έτους