Ο «ποντικός» που τρύπωσε σε δύο πρατήρια υγρών καυσίμων και μία καφετέρια στην ευρύτερη περιοχή του Διστόμου Βοιωτίας από το μεσημέρι ως τις πρωινές ώρες της περασμένης Δευτέρας, ήταν ένα ανήλικο αγόρι τα στοιχεία του οποίου ταυτοποιήθηκαν στο πλαίσιο της έρευνας.
Οι αστυνομικοί του τμήματος Διστόμου- Αράχοβας-Αντίκυρας εξιχνίασαν τις τρεις κλοπές που διέπραξε ο ανήλικος μαζί με δύο ακόμη άγνωστους συνεργούς του, παραβιάζοντας τα παράθυρα και τις πόρτες των τριών καταστημάτων από το εσωτερικό των οποίων έκλεψαν χρηματικά ποσά. Η προανάκριση συνεχίζεται για την ταυτοποίηση των άλλων δυο, ενώ σε βάρος του ανήλικου σχηματίστηκε δικογραφία που περιλαμβάνει τους γιονείς του για την πλημμελή εποπτεία του.
Γυναίκα έκλεψε προϊόντα από σούπερ μάρκετ
Μέσα στο μπουφάν που φορούσε έκρυψε τα εμπορεύματα που έκλεψε από τα ράφια ενός σούπερ μάρκετ στην Άμφισσα μιας Ελληνίοδα η οποία παρίστανε την πελάτισσα, όμως έγινε αντιληπτή από τους υπαλλήλους και συνελήφθη από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας Άμφισσας – Δελφών. Η γυναίκα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Άμφισσας κατηγορούμενη για κλοπή.
Ο Νίκος Σταθόπουλος, Πρόεδρος της BC Partners, βασικού μετόχου του Ομίλου Alphabet Education στον οποίον ανήκουν το Keele University Greece, το Μητροπολιτικό Κολλέγιο και η ΑΚΜΗ, μίλησε στο 11ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, τονίζοντας ότι επιθυμούν να προσφέρουν σε κάθε φοιτητή βιώσιμες, μεταβιβάσιμες δεξιότητες για να εξελιχθεί σε έναν κόσμο που αλλάζει συνεχώς.
Η ιστορική πόλη των Δελφών βρέθηκε ξανά στο επίκεντρο ενός διαλόγου που ξεπερνά τα όρια μιας διοργάνωσης και αγγίζει τις μεγάλες προκλήσεις της εποχής μας, συγκεντρώνοντας κορυφαίες προσωπικότητες από τον επιχειρηματικό, πολιτικό και ακαδημαϊκό χώρο.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.