Σε δεκαήμερη προληπτική μεν, υποχρεωτική δε, καραντίνα θα μπαίνουν όλοι όσο επιστρέφουν από το εξωτερικό στην Ελλάδα κατά το διάστημα από τις 18 Δεκεμβρίου έως την Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2021.
Όπως ανακοίνωσε νωρίτερα σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, για όσους επιστρέφουν από το εξωτερικό, πέραν της γνωστής διαδικασίας υποβολής PLF, θα πρέπει να φέρουν αρνητικό μοριακό τεστ (PCR) 72 ωρών, θα υπόκεινται σε rapid τεστκατά την είσοδο, και θα μπαίνουν σε 10ημερη προληπτική καραντίνα εφόσον εισέρχονται κατά το διάστημα από την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2020 έως την Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2021.
Από το μέτρο της προληπτικής καραντίνας δεν εξαιρείται κανείς -είτε πρόκειται για φοιτητή που επιστρέφει για τις εορτές από το εξωτερικό, είτε για κάποιον που ταξιδεύει για επαγγελματικούς ή άλλους λόγους.
Η ανακοίνωση της προληπτικής δεκαήμερης καραντίνας πάντως έχει προκαλέσει μπαράζ αλλαγών στα εισιτήρια όσων είχαν προγραμματίσει να επιστρέψουν μετά την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου στην Ελλαδα, που σπεύδουν τώρα να αλλάξουν τα εισιτήριά τους για μία με δύο μέρες νωρίτερα, ώστε να μην υπαχθούν στο μέτρο.
Το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος υπέβαλε επίσημα αίτηση για την ίδρυση του Deree University - Τι σημαίνει αυτό για τους υποψήφιους φοιτητές και φοιτήτριες που θέλουν ένα πτυχίο, το οποίο θα αναγνωρίζει επαγγελματικά και ακαδημαϊκά δικαιώματα στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Με μια τεράστια γκάμα εξειδικευμένων προϊόντων που εκτείνεται σε 24 βασικές σειρές, η Mapei Hellas δεν προσφέρει απλώς χημικά και δομικά προϊόντα για την κατασκευή. Προσφέρει τη βεβαιότητα ότι το έργο σας θα ολοκληρωθεί σωστά και θα αντέξει στον χρόνο.