Πέτσας για Τσίπρα: Πολιτική υποκρισία και αδιαφάνεια για το σπίτι στο Σούνιο

Πέτσας για Τσίπρα: Πολιτική υποκρισία και αδιαφάνεια για το σπίτι στο Σούνιο

«Πολιτική υποκρισία είναι ότι προτιμά ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης να τον ξέρει ο κόσμος ως το λαϊκό παιδί που μένει στην Κυψέλη και όχι ως τον μεγαλοαστό που μένει στο Σούνιο», τόνισε μεταξύ άλλων ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

petsas
Για τη φερόμενη ενοικίαση βίλας στο Σούνιο, από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, μίλησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας κατά τη διάρκεια του κυβερνητικού briefing. 

«Πολιτική υποκρισία είναι ότι προτιμά ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης να τον ξέρει ο κόσμος ως το λαϊκό παιδί που μένει στην Κυψέλη και όχι ως τον μεγαλοαστό που μένει στο Σούνιο», τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Πέτσας απαντώντας σε σχετική ερώτηση.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του κυβερνητικού εκπροσώπου

«Πολιτικό ζήτημα το κάνουν εκείνοι οι οποίοι υποκρίνονται. Δεν θα είχε καμία σημασία να συζητάμε πού μένει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αν δεν φρόντιζε ο ίδιος να μπει στο επίκεντρο. Το βασικό ζήτημα δεν είναι το πού μένει. Το θέμα είναι αν υπάρχει διαφάνεια, αν κάποιος λέει ότι είναι στο Πόθεν Έσχες και δεν είναι στο Πόθεν Έσχες, αν ζητάει κανείς - είτε δημοσιεύματα είτε η Νέα Δημορκατία - να δοθούν, για παράδειγμα, στοιχεία. όπως το μισθωτήριο και αυτά δεν προσκομίζονται και όταν γενικά υπάρχει μια πολιτική υποκρισία. Πολιτική υποκρισία είναι ότι προτιμά ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης να τον ξέρει ο κόσμος ως το λαϊκό παιδί που μένει στην Κυψέλη και όχι ως τον μεγαλοαστό που μένει στο Σούνιο».


Ειδήσεις σήμερα: 

Εποχικά καταστήματα: Ανοίγουν με αυστηρά μέτρα για τον κορωνοϊό - Τι πρέπει να γνωρίζουμε

Επέτειος Γρηγορόπουλου: 374 οι προσαγωγές σε όλη τη χώρα - 135 συλλήψεις - Ολονύχτια επιφυλακή της ΕΛ.ΑΣ

Ελληνίδα γιαγιά ετών… 33: Μην παντρεύεστε μικρές. Σπουδάστε, δουλέψτε, ζήστε…
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης