Λίγο ακόμα υπομονή από όλους, ζήτησε ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ. Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε, τόσο η κυβέρνηση όσο και οι ειδικοί ανησυχούν για την πανδημία και την πορεία του κορωνοϊού στη χώρα μας, ενώ, όπως είπε, από τις 1.305 ΜΕΘ που διαθέτουμε, οι 1.083 κλίνες COVID, και non COVID, είναι κατειλημμένες.
Ο υπουργός Υγείας τόνισε ότι το ΕΣΥ πιέζεται και η διασπορά του ιού συνεχίζεται, ενώ οι γιατροί είναι κουρασμένοι και παράλληλα οι ειδικοί παγκοσμίως μιλούν για τρίτο κύμα προ των πυλών. Ο υπουργός, δεσμεύτηκε επίσης ότι το εμβόλιο θα είναι ασφαλές, ελεγμένο από τους διεθνείς οργανισμούς φαρμάκων και δωρεάν.
Διευκρίνισε ότι στους πολίτες που δεν μπορούν διαπιστωμένα να μεταβούν για εμβολιασμό, όπως τα άτομα με αναπηρία, θα πηγαίνουν σε αυτούς κινητές ομάδες.
Παράλληλα, ο υπουργός δήλωσε ότι θα υπάρχει η δυνατότητα με την συνδρομή του υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης ο πολίτης σε κάθε γεωγραφική περιοχή να ενημερώνεται για την ώρα και το σημείο εμβολιασμού.
Ο Βασίλης Κικίλιας επανέλαβε ότι για την αντιμετώπιση της κατάστασης με εντολή του πρωθυπουργού έχουν γίνει 7.000 προσλήψεις υγειονομικών.
Με μια τεράστια γκάμα εξειδικευμένων προϊόντων που εκτείνεται σε 24 βασικές σειρές, η Mapei Hellas δεν προσφέρει απλώς χημικά και δομικά προϊόντα για την κατασκευή. Προσφέρει τη βεβαιότητα ότι το έργο σας θα ολοκληρωθεί σωστά και θα αντέξει στον χρόνο.
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»