Δεν είχαν υπολογίσει τις κάμερες ασφαλείας οι τρεις νεαροί που έκλεβαν ποδήλατα από τις πυλωτές πολυκατοικιών στην Πτολεμαΐδα. Τα πλάνα ήταν πεντακάθαρα και οδήγησαν τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Εορδαίας στα ίχνη των τριών Ελλήνων ηλικίας 19, 17 και 15 χρόνων.
Οι δράστες είχαν κλέψειδύο ποδήλατα τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης, αλλά το μεσημέρι της Πέμπτης συνελήφθησαν και το ένα από αυτά βρέθηκε στην κατοχή του 17χρονου, κατασχέθηκε και αποδόθηκε στο νόμιμο ιδιοκτήτη του. Η δικογραφία για κλοπή που σχηματίστηκε σε βάρος τους και τους συνόδευσε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κοζάνης, περιλαμβάνει και τους γονείς των δυο ανηλίκωνγια παραμέληση της εποπτείας τους.
Διέρρηξαν κατάστημα στην Φλώρινα:
Δεν πρόλαβαν να χαρούν τα 500 ευρώ που ξάφρισαν από ένα κατάστημα που παραβίασαν σε περιοχή της Φλώρινας οι δυο Έλληνες «ποντικοί» ηλικίας 30 και 19 χρόνων, καθώς το ίδιο μεσημέρι συνελήφθησαν από αστυνομικούς του τμήματος Αμυνταίου. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Φλώρινας.
Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η Vodafone κατακτά την 1η θέση καλύτερου εργοδότη στην Ελλάδα, ενώ για 8η χρονιά αναγνωρίζεται ως Top Employer από το διεθνώς αναγνωρισμένο οργανισμό Top Employers Institute.
Ξεκίνησε επίσημα το rebranding του ΟΠΑΠ σε Allwyn – Νέες και αναβαθμισμένες εμπειρίες για τους πελάτες, με τη δύναμη της ψηφιοποίησης και της καινοτομίας. Νέα «σελίδα» για το δίκτυο καταστημάτων και τις ψηφιακές πλατφόρμες – Το Allwyn.gr είναι ήδη στον «αέρα»!
Μέσα σε κλίμα χαράς και αισιοδοξίας, η ελληνική εταιρεία γιόρτασε με εργαζομένους, πελάτες και συνεργάτες τα Χριστούγεννα και τις εορτές του νέου έτους