Σε συναγερμό βρίσκεται από χθες το λιμεναρχείο Άνδρου, καθώς τουρκική θαλαμηγός 17-18 μέτρων που αγκυροβόλησε στο λιμάνι της Χώρας της Άνδρου, φαίνεται να συνδέεται με την παράνομη διακίνηση μεταναστών από την Τουρκία στην Ελλάδα. Σύμφωνα με το λιμεναρχείο συνδέεται με τον εντοπισμό 42 μεταναστών στην Κάρυστο.
Οι μετανάστες, οι περισσότεροι εκ των οποίων είναι αραβικής καταγωγής αποβιβάστηκαν στην περιοχή με σκάφος που τους μετέφερε εκεί. Πλέον έχουν οδηγηθεί στο λιμεναρχείο Καρύστου. Στον καπετάνιο που κρατείται λόγω παράνομης εισόδου του στην χώρα, επιβλήθηκε πρόστιμο 5.000 ευρώ. Το λιμεναρχείο Άνδρου συνεργάζεται στενά με το λιμεναρχείο Καρύστου για τη διαλεύκανση της υπόθεσης.
Τις αμέσως επόμενες ώρες ο Τούρκος υπήκοος αναμένεται να παραπεμφθεί στην Εισαγγελία Χαλκίδας.
Ο Chef θα παρουσιάσει μέσα από τα ψηφιακά του κανάλια (Instagram, Facebook και YouTube) δύο νέες σειρές επεισοδίων, βασισμένες σε ένα φρέσκο concept, ειδικά σχεδιασμένο για την AEG
Ο Όμιλος Active πρωταγωνιστεί στη νέα τεχνολογική εποχή, διευκολύνοντας την ψηφιακή μετάβαση και οδηγώντας τις εξελίξεις σε μια σειρά από κρίσιμους τομείς για το μέλλον της χώρας, όπως για παράδειγμα της Εκπαίδευσης.
Για την Coca-Cola, τα Χριστούγεννα δεν είναι απλώς μια γιορτή. Είναι η στιγμή που η μαγεία της προσφοράς συναντά την ανάγκη για αλληλεγγύη. Η εποχή που μας θυμίζει πόσο σημαντικό είναι να στεκόμαστε δίπλα σε όσους μας χρειάζονται.