Σε συναγερμό βρίσκεται από χθες το λιμεναρχείο Άνδρου, καθώς τουρκική θαλαμηγός 17-18 μέτρων που αγκυροβόλησε στο λιμάνι της Χώρας της Άνδρου, φαίνεται να συνδέεται με την παράνομη διακίνηση μεταναστών από την Τουρκία στην Ελλάδα. Σύμφωνα με το λιμεναρχείο συνδέεται με τον εντοπισμό 42 μεταναστών στην Κάρυστο.
Οι μετανάστες, οι περισσότεροι εκ των οποίων είναι αραβικής καταγωγής αποβιβάστηκαν στην περιοχή με σκάφος που τους μετέφερε εκεί. Πλέον έχουν οδηγηθεί στο λιμεναρχείο Καρύστου. Στον καπετάνιο που κρατείται λόγω παράνομης εισόδου του στην χώρα, επιβλήθηκε πρόστιμο 5.000 ευρώ. Το λιμεναρχείο Άνδρου συνεργάζεται στενά με το λιμεναρχείο Καρύστου για τη διαλεύκανση της υπόθεσης.
Τις αμέσως επόμενες ώρες ο Τούρκος υπήκοος αναμένεται να παραπεμφθεί στην Εισαγγελία Χαλκίδας.
Η Seneca Medical Group κατέκτησε 11 βραβεία στα Medical Beauty Awards 2025, σταθερή στη δέσμευσή της για παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών μεταμόσχευσης μαλλιών
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Διαθέσιμο από την Παρασκευή 5/12 έως και την Τετάρτη 7/1, με 4 καθημερινές back-2-back προβολές ταινιών - Με πάνω από 130 ταινίες για όλη την οικογένεια και περισσότερες από 25 ταινίες σε Α’ τηλεοπτική προβολή