Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι της Παρασκευής στο ΕΚΑΒ και το Νοσοκομείο Λαμίας μετά απόπεριστατικό με μαθητή που έχασε τις αισθήσεις του σε Λύκειο της πόλης.
Το παιδί υπέστη ανακοπή στο προαύλιο του σχολείου, όπου το βρήκαν συμμαθητές του και ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο.
Πολύ γρήγορα οι διασώστες του ΕΚΑΒ που έφτασαν στο σημείο, ξεκίνησαν τη διαδικασία να επαναφέρουν τον 15χρονο με απινιδωτή, προσπάθειες οι οποίες συνεχίστηκαν τόσο στη διαδρομή όσο και όταν παραδόθηκε στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Λαμίας, ευτυχώς με επιτυχία.
Στη συνέχεια ο νεαρός ασθενής, που έχει ιστορικό με την καρδιά του, εισήχθη στη ΜΕΘ όπου και θα φανεί κατά πόσο το επεισόδιο δημιούργησε προβλήματα σε ζωτικά όργανα.
Ο Chef θα παρουσιάσει μέσα από τα ψηφιακά του κανάλια (Instagram, Facebook και YouTube) δύο νέες σειρές επεισοδίων, βασισμένες σε ένα φρέσκο concept, ειδικά σχεδιασμένο για την AEG
Ο Όμιλος Active πρωταγωνιστεί στη νέα τεχνολογική εποχή, διευκολύνοντας την ψηφιακή μετάβαση και οδηγώντας τις εξελίξεις σε μια σειρά από κρίσιμους τομείς για το μέλλον της χώρας, όπως για παράδειγμα της Εκπαίδευσης.
Για την Coca-Cola, τα Χριστούγεννα δεν είναι απλώς μια γιορτή. Είναι η στιγμή που η μαγεία της προσφοράς συναντά την ανάγκη για αλληλεγγύη. Η εποχή που μας θυμίζει πόσο σημαντικό είναι να στεκόμαστε δίπλα σε όσους μας χρειάζονται.