Τροχαίο στη Λάρισα: Δύσκολο και πολύωρο χειρουργείο για τον 16χρονο που έπεσε από γέφυρα

Τροχαίο στη Λάρισα: Δύσκολο και πολύωρο χειρουργείο για τον 16χρονο που έπεσε από γέφυρα

Σε σταθερή κατάσταση η συνομήλική του κοπέλα που επίσης τραυματίστηκε σοβαρά

troxaio-neo-larisa
Σοκαρισμένη είναι όλη η χώρα από το σοβαρό τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στη Λάρισα και είχε ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό δύο 16χρονων παιδιών. Οι έφηβοι, ένα αγόρι και μια κοπέλα, χτυπήθηκαν από αυτοκίνητο το οποίο προσέκρουσε στην γέφυρα του Αλκαζάρ μετά από σύγκρουση με άλλο ΙΧ. Το αποτέλεσμα ήταν τα δύο νεαρά παιδιά να «εκτιναχθούν» και να πέσουν στην κοίτη του Πηνειού από 20 μέτρα ύψος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του onlarissa.gr, από τις 9.30 το πρωί της Κυριακής ο 16χρονος (που βρίσκεται σε πιο σοβαρή κατάσταση) εισήχθη στο χειρουργείο του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας, όπου μέχρι τις 2.30μ.μ. υποβαλλόταν σε πολύωρη και εξαιρετικά δύσκολη χειρουργική επέμβαση.



Λάρισα: Τροχαίο στη γέφυρα του Αλκαζάρ


Οι γιατροί κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους, ενώ η επέμβαση ξεκίνησε από την κνήμη και το μηριαίο οστό, το βραχιόνιο οστό και στο τέλος θα προσπαθήσουν να αποκαταστήσουν το κάταγμα στην γνάθο, που είναι και το λιγότερο σοβαρό τραύμα του νεαρού.

Όσο για την 16χρονη κοπέλα, νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση στην χειρουργική κλινική του νοσοκομείου. Πολλοί Λαρισαίοι έσπευσαν να δώσουν αίμα διότι υπήρξε μεγάλη ανάγκη.

Πώς τραυματίστηκαν τα δύο παιδιά

Το σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στην γέφυρα του Αλκαζάρ. Δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, με το ένα εξ αυτών μετά την σύγκρουση να προσκρούει πάνω στην γέφυρα, παρασύροντας τους δύο εφήβους.

Λάρισα: Τροχαίο στη γέφυρα του Αλκαζάρ


Κλείσιμο
Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, περιπολικά της αστυνομίας και η Πυροσβεστική, ενώ το αγόρι και η κοπέλα μετά την πτώση μεταφέρθηκαν σε βαριά κατάσταση με κατάγματα στο εφημερεύον Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο:

troxaio-alkazar-4
troxaio-alkazar-5
troxaio-alkazar-6
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης