Διακοπτό: Βράχια έπεσαν πάνω στο τρένο - Έσπασαν τα τζάμια βαγονιού
Υπήρξαν ελαφρά τραυματίες από την εκτόξευση των γυαλιών
Ατύχημα σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι στο δρομολόγιο των 15:30 Καλάβρυτα - Διακοπτό, όταν έγινε κατολίσθηση και έπεσαν βράχια στο τρένο, το οποίο ήταν γεμάτο επιβάτες, σύμφωνα με μαρτυρία επιβάτιδας στο protothema.gr.
Τα τζάμια του παραθύρου σκορπίστηκαν μέσα στο βαγόνι και συγκεκριμένα στο βαγόνι 1, πάνω στους επιβάτες και στα καθίσματα. Προκλήθηκαν ζημιές και υπήρξαν ελαφρά τραυματίες από την εκτόξευση των γυαλιών στο πρόσωπο επιβάτη.
Όλοι οι επιβάτες του βαγονιού, σύμφωνα με την ίδια μαρτυρία, σοκαρίστηκαν καθώς από τη μία μεριά ήταν ο βράχος και από την άλλη ο γκρεμός. Οι επιβάτες επέδειξαν την απαιτούμενη ψυχραιμία και ακινητοποίησαν το τρένο με το ειδικό φρένο που υπάρχει για τις περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης.
Φρόντισαν τον τραυματία και μόλις το τρένο ακινητοποιήθηκε, ο οδηγός μετέβη στο εν λόγω βαγόνι για να διαπιστώσει αν οι επιβάτες χρειάζονται βοήθεια. Ειδήσεις σήμερα:
To Γυμνάσιο της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης αποτελεί έναν εκπαιδευτικό φορέα που διαμορφώνει σκεπτόμενα άτομα, με γνώσεις που συνδέουν τη μάθηση με τη ζωή και με αξίες που κάνουν τη διαφορά τόσο σε προσωπικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο.
Εδώ και δεκαετίες η ΑΒ Βασιλόπουλος προσφέρει προϊόντα υψηλής ποιότητας μετατρέποντας τις καθημερινές αγορές σε μια ολοκληρωμένη καταναλωτική εμπειρία.
Η σημαντική πιστοποίηση επιβεβαιώνει τη δέσμευση της METRO να προσφέρει σταθερά εδώ και χρόνια ένα σύγχρονο, συμπεριληπτικό και υποστηρικτικό εργασιακό περιβάλλον.