Κρήτη: Σε κρίσιμη κατάσταση ο 5χρονος που κινδύνευσε να πνιγεί σε πισίνα
Το παιδί είναι διασωληνωμένο με τους γιατρούς να δίνουν μάχη για να το κρατήσουν στη ζωή
Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στην ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ το 5χρονο αγοράκι που κινδύνευσε να πνιγεί σε πισίνα ξενοδοχείο.
Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες, το άτυχο παιδί είναιδιασωληνωμένο με τους γιατρούς να δίνουν μάχη για να το κρατήσουν στη ζωή.
Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ, Γ. Χαλκιαδάκης το μικρό παιδί έφτασε στο νοσοκομείο εγκεφαλικά νεκρό.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το 5χρονο αγοράκι έκανε διακοπές με τους γονείς του στην Ρόδοόταν -υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες- την ώρα που έκανε μπάνιο στην πισίνα έχασε τις αισθήσεις του.
Αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του νησιού με τους γιατρούς να κρίνουν την άμεση αεροδιακομιδή του στο ΠΑΓΝΗ.
Ο διακεκριμένος επιστήμονας φωτίζει τα κρυμμένα μυστικά του διαστήματος, εξηγεί γιατί είναι απίθανο να είμαστε μόνοι στο σύμπαν, θεωρεί ότι η εποίκηση του Αρη δεν είναι ένα βιώσιμο πρότζεκτ και επισημαίνει την αποστολή που έχουμε ως ανθρωπότητα στον πλανήτη Γη.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.