Αλλοδαπός θα έσπρωχνε «φιξάκια» κοκαΐνης στη Ρόδο

Αλλοδαπός θα έσπρωχνε «φιξάκια» κοκαΐνης στη Ρόδο

Ο δράστης συνελήφθη και προσήχθη στην Ασφάλεια

Rodos-kokaini
Τυχαία σταμάτησαν για έλεγχο ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο οι αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. που περιπολούσαν το βράδυ της Δευτέρας σε μια περιοχή της Ρόδου, αλλά η έρευνα που έκαναν έβγαλε «λαγό», καθώς αποδείχθηκε ότι ο οδηγός είχε ξεκινήσει διανομή… κοκαΐνης!

Συγκεκριμένα, μέσα στο όχημα βρέθηκαν επτά «φιξάκια» με κοκαΐνη συνολικού βάρους 5 γραμμαρίων έτοιμα για πώληση, ενώ κατασχέθηκαν ακόμη μια ζυγαριά ακριβείας και ένας σουγιάς που είχε πάνω του ο 41χρονος αλλοδαπός. Ο δράστης συνελήφθη και προσήχθη στην Ασφάλεια, απ’ όπου παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου που του άσκησε δίωξη για διακίνηση ναρκωτικών και παράνομη οπλοκατοχή.

Κι άλλες συλλήψεις για ναρκωτικά

Τρεις αλλοδαποί, δύο άνδρες και μια γυναίκα, συνελήφθησαν το πρωί της Τρίτης από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών μετά από έρευνα στο σπίτι όπου διέμεναν στο Ρέθυμνο, όπου κατασχέθηκαν ακατέργαστη κάνναβη βάρους 30,2 γραμμαρίων, μικροποσότητα κοκαΐνης και μια ζυγαριά ακριβείας. Οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρεθύμνου κατηγορούμενοι για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Δυο άνδρες συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου μετά από έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην κατοικία τους σε χωριό του Αρακύνθου, καθώς διαπιστώθηκε ότι καλλιεργούσαν τρία δενδρύλλια κάνναβης ύψους άνω των δυο μέτρων. Ακόμη, κατασχέθηκαν δυο αποξηραμένοι κορμοί δενδρυλλίων και φύλλα κάνναβης βάρους δυο γραμμαρίων και οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου κατηγορούμενοι για καλλιέργεια ναρκωτικών.

Στην Ρόδο συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου ένας 49χρονος Έλληνας ο οποίος καλλιεργούσε μέσα σε μια γλάστρα στην κατοικία του ένα δενδρύλλιο κάνναβης ύψους 80 εκατοστών ενώ είχε στην κατοχή του μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Ειδήσεις σήμερα: 

Φυλακές Δομοκού: Εντοπίστηκαν μαχαίρια, κινητά και... ηχεία έπειτα από έρευνα

Προμαχώνας: Συνέλαβαν Βουλγάρα καταζητούμενη για εμπόριο βρεφών

Μαγιορκίνης (ΘΕΜΑ 104,6): «Η μάσκα το καλύτερο υποκατάστατο του lockdown»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης