Κορωνοϊός: Στο Μεσολόγγι μεταφέρονται 10 άτομα από τον Αστακό μετά το κρούσμα στο πλοίο Discoverer India
Υπό στενή παρακολούθηση ο αλλοδαπός που βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό – Οι στενές επαφές του μεταφέρονται σε ξενοδοχείο Μεσολογγίου που θα τεθούν για επτά ημέρες σε καραντίνα
Στο Μεσολόγγι, στο ξενοδοχείο αναφοράς για υποδοχή ατόμων που θεωρούνται ύποπτα περιστατικά ή φορείς κορωνοϊού θα μεταφερθούν την Κυριακή δέκα άτομα από τον Αστακό, που ήρθαν σε επαφή με τον αλλοδαπό που βρέθηκε ότι νόσησε με Covid-19.
Σύμφωνα με το agrinionews.gr,ο ασθενής βρίσκεται σε απομόνωση στο πλωτό γεωτρύπανο Discoverer India, υπό την στενή παρακολούθηση γιατρού της πλοιοκτήτριας εταιρείας.
Πέντε ακόμη επιθεωρητές που βρίσκονται στο πλοίο καθώς και τέσσερα άτομα με τα οποία ήρθε σε επαφή σε ξενοδοχείο στο οποίο και διανυκτέρευσε για ένα βράδυ θα μεταφερθούν, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, στην πόλη του Μεσολογγίου, όπου και θα παραμείνουν για επτά μέρες στο ξενοδοχείο για παρακολούθηση.
Στο ίδιο ξενοδοχείο έχει μεταφερθεί και η οικογένεια τωνΓερμανών, ο πατέρας και ο γιος της οποίας βρέθηκαν θετικοί στον ιό προ ολίγων ημερών στη Δωρίδα. Παράλληλα, αναμένονται οι ενέργειες του ΕΟΔΥ για την πιθανή διενέργεια τεστ στους ναυτικούς του πλοίου.
Η προηγμένη τεχνολογία της Dyson Spot+Scrub AI Robot αναλαμβάνει τη δύσκολη δουλειά και εμείς μπορούμε να απολαύσουμε ένα άνετο και πεντακάθαρο σπίτι, ακριβώς όπως το θέλουμε.
Οι πρόσφατοι ηλεκτρονικοί έλεγχοι για τα ανασφάλιστα οχήματα ανέδειξαν το πρόβλημα με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο. Χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων εντοπίστηκαν να κυκλοφορούν χωρίς ασφάλιση, κάτι που δεν επηρεάζει μόνο τους ίδιους, αλλά συνολικά την ασφάλεια στους ελληνικούς δρόμους. Και αυτό ενώ η λύση είναι και απλή και προφανής.
Την Παγκόσμια Ημέρα Νερού, κάθε σταγόνα φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ μας θυμίζει ότι η ενυδάτωση δεν είναι μόνο καθημερινή συνήθεια, αλλά μια πράξη φροντίδας για τον οργανισμό και τη φύση.