Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε στην ακτή, από θαλάσσια περιοχή στον 'Αγιο Στέφανο Αυλιωτών, 12χρονη από τη Βουλγαρία, που διέμενε στην Κέρκυρα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η 12χρονη φέρεται να πήγε το απόγευμα για μπάνιο στη συγκεκριμένη περιοχή με την οικογένειά της. Παρότι έγιναν υπεράνθρωπες προσπάθειες για τη διάσωσή της, αυτό δεν κατέστη δυνατόν.
Ο ιατροδικαστής Κέρκυρας, Ιωάννης Αϊβατίδης, ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι πριν από λίγη ώρα ενημερώθηκε για το τραγικό συμβάν, ενώ η σορός της 12χρονης μεταφέρεται αυτήν την ώρα στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας προκειμένου να διεξαχθεί νεκροψία-νεκροτομή.
Το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος υπέβαλε επίσημα αίτηση για την ίδρυση του Deree University - Τι σημαίνει αυτό για τους υποψήφιους φοιτητές και φοιτήτριες που θέλουν ένα πτυχίο, το οποίο θα αναγνωρίζει επαγγελματικά και ακαδημαϊκά δικαιώματα στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»