Καιρός: Κακοκαιρία τη νύχτα στη Θεσσαλονίκη - Μέσα σε 20 λεπτά έριξε 10 χιλιοστά βροχής
Κακοκαιρία με ισχυρές καταιγίδες, μέχρι και χαλάζι - Δείτε χάρτες
Ισχυρή καταιγίδα που συνοδεύτηκε από χαλαζόπτωση έπληξε τη Θεσσαλονίκη το βράδυ της Τετάρτης. Τα φαινόμενο είχε μικρή διάρκεια, όπως όμως κατέγραψαν οι αυτόματοι μετεωρολογικοί σταθμοί του δικτύου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.grστην πόλη, ήταν ιδιαίτερα ισχυρό αφού σε διάστημα 20 λεπτών έπεσαν περίπου 10 χιλιοστά βροχής.
Στο σχετικό χάρτη μπορείτε να δείτε τον ολικό υετό στη ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης την Τετάρτη, καθώς και τον υετό σε επιλεγμένους σταθμούς της πόλης κατά το διάστημα της καταιγίδας.
Στο χάρτη που ακολουθεί παρουσιάζονται οι κορυφές των νεφών όπως φαίνονται από τον μετεωρολογικό δορυφόρο Meteosat-11, με τα υψηλότερα νέφη να σημειώνονται με κόκκινα χρώματα. Τα καταιγιδοφόρα νέφη πάνω και πέριξ της πόλης έφτασαν τα 10-11 χιλιόμετρα κατά της διάρκεια του φαινομένου.
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.