Την τρομάρα της ζωής του πήρε ένας κάτοικος του χωριού Άνω Βασιλικά στον δήμο Φαρσάλων, όταν μπήκε ανυποψίαστος στη μπανιέρα του σπιτιού του και διαπίστωσε ότι σε απόσταση αναπνοής από εκείνον βρισκόταν ένα... φίδι που είχε πιθανότατα αναρριχηθεί από το σιφόνι!
Παρά τον πανικό του, ο ένοικος του σπιτιού κατάφερε να βγει από τη μπανιέρα και στη συνέχεια σκότωσε τον απρόσκλητο «επισκέπτη». Όπως φαίνεται, όμως, δεν ήταν ο μόνος που είχε μια τέτοια δυσάρεστη συνάντηση καθώς, σύμφωνα με το tinealarisa.gr, τις τελευταίες ημέρες πολλοί κάτοικοι της περιοχής έχουν εντοπίσει ερπετά να τρυπώνουν στα σπίτια τους.
Αλλά και στην περιοχή του Δροσερού Εορδαίας, οι κάτοικοι ζουν... περικυκλωμένοι από αγρίμια! Τα μέλη της τοπικής Εθελοντικής Ομάδας Νέων βρέθηκαν τα ξημερώματα της Κυριακής μπροστά σε μια αγέλη πέντε λύκων, που ευτυχώς δεν τους επιτέθηκαν αλλά χώθηκαν ξανά στο δάσος. Τις τελευταίες ημέρες, κοντά στο χωριό φτάνουν και αρκούδες -και ειδικά μία μεγαλόσωμη με τα τρία μικρά της- που προκαλούν ζημιές στις κυψέλες των μελισσοκόμων.
Ο διακεκριμένος επιστήμονας φωτίζει τα κρυμμένα μυστικά του διαστήματος, εξηγεί γιατί είναι απίθανο να είμαστε μόνοι στο σύμπαν, θεωρεί ότι η εποίκηση του Αρη δεν είναι ένα βιώσιμο πρότζεκτ και επισημαίνει την αποστολή που έχουμε ως ανθρωπότητα στον πλανήτη Γη.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.