Ακόμη ένα κρούσμα κορωνοϊού εντοπίστηκε μετά την μαζική δειγματοληψία που έγινε στο Ομορφοχώρι Λάρισας υπό την επίβλεψη του ΕΟΔΥ , του ΓΝΛ, και την συμμετοχή της Περιφέρειας Θεσσαλίας.
Το νέο κρούσμα είναι ένα παιδί μόλις 6 ετών. Από τα 100 δείγματα που εξετάστηκαν από εργαστήριο του ΠΓΝΛ βρέθηκε εκ νέου θετικό και το 8χρονο παιδί από το οποίο ελήφθη σήμερα ξανά δείγμα. Όλα τα υπόλοιπα δείγματα βρέθηκαν αρνητικά.
Την Παγκόσμια Ημέρα Νερού, κάθε σταγόνα φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ μας θυμίζει ότι η ενυδάτωση δεν είναι μόνο καθημερινή συνήθεια, αλλά μια πράξη φροντίδας για τον οργανισμό και τη φύση.
Οι καινοτόμες φόρμουλες της LA VIE EN ROSE χαρίζουν μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης και αναζωογόνησης – Τα premium πασχαλινά δώρα με πραγματική αξία και ορατά αποτελέσματα.
Οι πρόσφατοι ηλεκτρονικοί έλεγχοι για τα ανασφάλιστα οχήματα ανέδειξαν το πρόβλημα με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο. Χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων εντοπίστηκαν να κυκλοφορούν χωρίς ασφάλιση, κάτι που δεν επηρεάζει μόνο τους ίδιους, αλλά συνολικά την ασφάλεια στους ελληνικούς δρόμους. Και αυτό ενώ η λύση είναι και απλή και προφανής.