Μεσσηνία - Ναρκωτικά: Στις τρύπες σωλήνων έκρυβε δεκάδες χάπια ecstasy
Μεσσηνία - Ναρκωτικά: Χρειάστηκε να κάνουν «φύλλο και φτερό» το σπίτι μέχρι να βρουν την πρωτότυπη «καβάντζα»
Μάνος Τσαγκαράκης
Κυριολεκτικά «φύλλο και φτερό» έκαναν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας και του τοπικού τμήματος το σπίτι ενός 37χρονου αλλοδαπού στους Γαργαλιάνους Μεσσηνίας, καθώς οι πληροφορίες που είχαν ότι διακινούσε χάπια ecstasy δεν επιδέχονταν αμφισβήτηση.
Και ενώ το σπίτι ήταν «καθαρό», οι αστυνομικοί επέκτειναν την έρευνα στους... σιδερένιους σωλήνες και ανακάλυψαν τελικά την πρωτότυπη «καβάντζα»! Μέσα στις τρύπες, βρήκαν κρυμμένα 170 ναρκωτικά χάπια ecstasy, μια ποσότητα τριμμένων χαπιών του ίδιου ναρκωτικού βάρους 14,5 γραμμαρίων, μικροποσότητα κάνναβης αναμειγμένη με καπνό και μια ζυγαριά ακριβείας.
Ο 37χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κυπαρισσίας κατηγορούμενος για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, ενώ οι αστυνομικοί κατέσχεσαν και το όχημα που χρησιμοποιούσε, ως μέσο για την μεταφορά και την πώληση του παράνομου «εμπορεύματός» του.
Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η Vodafone κατακτά την 1η θέση καλύτερου εργοδότη στην Ελλάδα, ενώ για 8η χρονιά αναγνωρίζεται ως Top Employer από το διεθνώς αναγνωρισμένο οργανισμό Top Employers Institute.
Ξεκίνησε επίσημα το rebranding του ΟΠΑΠ σε Allwyn – Νέες και αναβαθμισμένες εμπειρίες για τους πελάτες, με τη δύναμη της ψηφιοποίησης και της καινοτομίας. Νέα «σελίδα» για το δίκτυο καταστημάτων και τις ψηφιακές πλατφόρμες – Το Allwyn.gr είναι ήδη στον «αέρα»!