Aλεσάντρα Αμπρόζιο: Pilates και στις διακοπές

Aλεσάντρα Αμπρόζιο: Pilates και στις διακοπές

Η Αλεσάντρα Αμπρόζιο δεν υπήρξε τυχαία ένα από τα καλύτερα μοντέλα της Victoria’s Secret

Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
ambrossio_main01
Η 37χρονη Αλεσάντρα Αμπρόζιο, μητέρα πλέον δύο παιδιών, όπου κι αν βρίσκεται, δεν σταματά να εξασκείται στο pilates και τη γιόγκα. Το διάσημο μοντέλο από τη Βραζιλία με τις υπέροχες αναλογίες βρίσκεται αυτό το διάστημα στο Λος Αντζελες και καθημερινά πηγαίνει για γιόγκα στο Μπρέντγουντ με διαφορετικό outfit, αλλά με το ίδιο στρωματάκι παραμάσχαλα και flip flops!

Η ίδια αποφάσισε πλέον να αφήσει το μόντελινγκ σε δεύτερη μοίρα και να εστιάσει στην ανατροφή των παιδιών της κάνοντας επιλεκτικά δουλειές. Once a model, always a model, όμως, και αυτό αποτυπώνεται στο κορμί που διαθέτει, αλλά και στον τρόπο που περπατά ακόμα και με σαγιονάρες. Η Αλεσάντρα Αμπρόζιο το 2012 είχε βρεθεί στην έκτη θέση της λίστας του περιοδικού «Forbes», καθώς τα έσοδά της ξεπερνούσαν τα 6,6 εκατ. δολάρια τον χρόνο.
ambrossio02
Το περασμένο φθινόπωρο ανακοινώθηκε ότι η επίδειξη της Victoria’s Secret στη Σανγκάη θα είναι και η τελευταία της, ενώ λίγο αργότερα χώρισε από τον επί 10 χρόνια αρραβωνιαστικό της με τον οποίο απέκτησαν δύο παιδιά.
ambrossio03


Πηγή: GALA
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ