Tudor Hall: Ο ναός της υψηλής γεύσης
tudor-hall-art

Tudor Hall: Ο ναός της υψηλής γεύσης

Το εμβληματικό εστιατόριο του ξενοδοχείου «King George» βραβεύτηκε με το πρώτο του αστέρι από τον οδηγό Michelin

H φίνα αισθητική, το αριστοκρατικό περιβάλλον και η υψηλή γεύση είναι το τρίπτυχο της σταθερής επιτυχίας του «Tudor Hall», του εστιατορίου-θεσμός του ιστορικού ξενοδοχείου της Αθήνας «King George». Στα credits του πρόσφατα προστέθηκε και το πρώτο του αστέρι από τον οδηγό Michelin, που επιβράβευσε με τον καλύτερο τρόπο το πάθος και την αφοσίωση της ομάδας του εστιατορίου σε επίπεδο κουζίνας και σέρβις.



Ο καταξιωμένος Executive Chef Αστέριος Κουστούδης, που ηγείται στις κουζίνες των εστιατορίων τόσο του «King George» όσο και της «Μεγάλης Βρεταννίας», σε αγαστή συνεργασία με τον διακεκριμένο Chef de Cuisine Νίκο Λειβαδιά και τον ταλαντούχο Pastry Chef Αλέξανδρο Κούφα, δημιουργούν μοναδικά πιάτα που επανερμηνεύουν τις κλασικές ελληνικές συνταγές, χρησιμοποιώντας μοντέρνες μαγειρικές τεχνικές και υλικά εγχώριας παραγωγής και κορυφαίας ποιότητας.



Σύμφωνα με τους ειδικούς της γεύσης μάλιστα, «κάθε πιάτο και γλυκό παραπέμπει σε έργο τέχνης, με εκλεπτυσμένα χρώματα, φίνα αρώματα και ξεχωριστή παρουσίαση, προσφέροντας στον επισκέπτη μια αυθεντική εμπειρία υψηλής γαστρονομίας».



Η εξαιρετική λίστα κρασιών, που επιμελείται ο Head Sommelier Ευάγγελος Ψωφίδης, βάζει την τελική γευστική πινελιά στη συναρπαστική γαστρονομική εμπειρία, η οποία ολοκληρώνεται με το απαράμιλλο σέρβις. Εξ ου και τα σχόλια των επισκεπτών στο guest book του «Tudor Hall» κατά κανόνα συνοψίζονται στις φράσεις: «Βιώσαμε κάτι μοναδικό. Θα το επαναλάβουμε σύντομα!».



Οσο για το πρώτο
αστέρι Michelin με το οποίο τιμήθηκε το εμβληματικό εστιατόριο, οι ταλαντούχοι σεφ δήλωσαν περιχαρείς: «Ηταν η επιβράβευση της συνεχούς προσπάθειάς μας. Χαιρόμαστε που το αθηναϊκό αλλά και διεθνές κοινό αγάπησαν τις δημιουργίες και τα πιάτα που εμπνευστήκαμε». Δικαίως λοιπόν το «Tudor Hall Restaurant» κάνει ποδαρικό στο 2024 προσκαλώντας τους λάτρεις της υψηλής γαστρονομίας να ανακαλύψουν τη βραβευμένη κουζίνα του και τη μοναδική εμπειρία που προσφέρει, παρουσιάζοντας με τον δικό του μοναδικό τρόπο την πλούσια γαστρονομική κληρονομιά της χώρας μας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα