Κλέλια Ρένεση: Βόλτα στο πάρκο - Δείτε φωτογραφίες

Κλέλια Ρένεση: Βόλτα στο πάρκο - Δείτε φωτογραφίες

Η ακριβοθώρητη πρωταγωνίστρια της «Μουρμούρας» έκανε διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και ο φακός του «Gala» ήταν εκεί

Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
klelia-arthrou
H 38χρονη Κλέλια Ρένεση, που τα τελευταία χρόνια έχει μπει ενεργά και στον χώρο του τραγουδιού με συνεργασίες τόσο με τον Μάνου Τσάο όσο και με τον Σωκράτη Μάλαμα, έχει επιλέξει να κινείται σε εντελώς διαφορετικά μονοπάτια απ’ αυτά που μας είχε συνηθίσει στο ξεκίνημα της καριέρας της. Μετά τη σχέση της με τον διάσημο Γάλλο τραγουδιστή με την ισπανική καταγωγή, δεν έχει γίνει γνωστό το παραμικρό για την προσωπική της ζωή.

Τη Δευτέρα 18 Μαΐου, πάντως, ο φωτογραφικός φακός του «Gala» εντόπισε την ηθοποιό σε πάρκο στο Παγκράτι μαζί με την κόρη της Κοραλία και έναν φίλο της με τον οποίο βγήκαν μαζί από το διαμέρισμα. Οι δυο τους σταμάτησαν σε ένα ζαχαροπλαστείο και στη συνέχεια συνάντησαν μια φιλική παρέα στο πάρκο κοντά στη γειτονιά τους, όπου έμειναν τουλάχιστον δύο ώρες.

Η Κλέλια, ως τρυφερή μαμά, δεν άφησε λεπτό από τα μάτια της τη μικρή, η οποία είναι ένα ιδιαίτερα κοινωνικό παιδί. Και ο φίλος της, όμως, φαίνεται να έχει αναπτύξει σχέση εμπιστοσύνης με την ηθοποιό, η οποία τον άφησε να προσέχει την Κοραλία προκειμένου να πάει σε κοντινό κατάστημα για να κάνει κάποιες αγορές.

«Αν ρωτάς για το πλάσμα που μεγαλώνω, είναι ένας πραγματικός δάσκαλος και η ζωή είναι σαν να πηγαίνω από την αρχή σχολείο. Με ό,τι συνεπάγεται αυτό. Το παιδί μου είναι μαζί μου παντού και πάντα, γιατί δεν διατίθεμαι να χάσω ούτε μια ώρα “μάθημα” απ’ αυτήν. Είμαι “φυτό” που λένε», είπε η ίδια σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις της μιλώντας για την κόρη της. Μετά τη δίμηνη καραντίνα, η Κλέλια φροντίζει να εκμεταλλεύεται κάθε στιγμή προκειμένου να βγαίνει με την κόρη της στο πάρκο για να παίζει η μικρή με άλλα παιδιά.
Κλείσιμο
GQ4C4241
Επιτέλους βόλτες χωρίς χρονικούς περιορισμούς για την Κλέλια και τη μικρή της Κοραλία. Μαζί με τον φίλο τους πέρασαν στο πάρκο του Παγκρατίου γύρω στις δύο ανέμελες ώρες

Η 38χρονη ηθοποιός μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram επέλεξε να ευχηθεί στην κόρη της που πριν από λίγες μέρες έκλεισε έναν χρόνο ζωής: «Ενας χρόνος από τη μέρα που γεμίσαμε κοράλλια ολούθε! Στην πιο ιδιαίτερη αποστολή της ζωής μου πέρασα και περνώ τεστ σαν γιγάντια κύματα και με λαχτάρα περιμένω τα επόμενα. Ευχαριστώ αυτούς που ήταν στο πλάι μου σ’ αυτό το ταξίδι. Και όλους εσάς για τις ευχές. Δεν έχει αξία όμως να έχω εγώ ένα τυχερό, υγιές και δυνατό παιδί όταν τριγύρω τα παιδιά του κόσμου υποφέρουν, λιμοκτονούν, ορφανεύουν από γονείς ή από αγάπη και η καρδιά τους γεμίζει φόβο. Η ευχή μου σήμερα που ο ήλιος της κόρης μου κλείνει μια στροφή είναι να βρουν όλα τα παιδιά μια θέση στον ήλιο όπως τους αξίζει και να ’χει και αυτή χιλιάδες παιδιά για συντροφιά», έγραψε, μεταξύ άλλων, στο τρυφερό της μήνυμα.
GQ4C4209

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Κλέλια Ρένεση έχει επιλέξει κατά καιρούς να τοποθετείται μόνο μέσω του λογαριασμού της στο Instagram. Κάπως έτσι είχε ξεκαθαρίσει τον Σεπτέμβριο του 2019 ότι δεν υφίσταται πλέον η σχέση της με τον Μάνου Τσάο και πως ο διάσημος τραγουδιστής δεν είναι ο πατέρας της κόρης της. «Ο Manu ΔΕΝ είναι συμβίος μου, ΟΥΤΕ πατέρας του παιδιού μουΕίναι ένας φύλακας του ονείρου, πνευματική μου οικογένεια, παρέα με άλλους αγαπημένους συνοδοιπόρους», ανέφερε. 
GQ4C4261

Η ίδια μάλιστα είχε ξεκαθαρίσει ότι επιλέγει να επικοινωνεί μέσω social media γιατί με αυτό τον τρόπο έχει τον έλεγχο των όσων θέλει να πει. «Και αυτό φροντίζω να το κάνω μόνο αν το κρίνω απαραίτητο και σε ένα μέσο που ο άλλος δεν αγοράζει με αντίτιμο χρημάτων ή έναντι διαφημίσεων. Γιατί η προσωπική ζωή του κάθε καλλιτέχνη δεν είναι προς πώληση - και αυτό είναι βαθιά μου πεποίθηση. Ετσι, λοιπόν, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι ένας τρόπος να εκφράσω αυτό που θέλω χωρίς μεσάζοντες που εκμεταλλεύονται καταστάσεις για να “πουλήσουν” έναντι χρημάτων ή δημοτικότητάς τους. Ας μάθουμε, λοιπόν, να μη χτίζουμε στις πλάτες των άλλων. Ο καθένας ας πάρει στους ώμους του τη σκιά του κι ας περπατήσει. Πιστεύω πως αυτός είναι ένας έντιμος τρόπος για να πορεύεσαι», τόνισε σε παλαιότερη συνέντευξή της.
GQ4C4229


Photos Παύλος Καραμπάσης

Ειδήσεις σήμερα:

Οι 2.500 λέξεις του Σωτήρη Τσιόδρα που συγκίνησαν στην τελευταία τακτική ενημέρωση

Επίθεση με βιτριόλι: Επαγγελματίας που «ναυλώθηκε» από ηθική αυτουργό η μαυροφορεμένη γυναίκα;

Κέιτ Μίντλετον ή «Αικατερίνη η Μεγάλη»; Η μέλλουσα βασίλισσα αναλαμβάνει δράση εν μέσω πανδημίας

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ