Επίθεση με βιτριόλι: Ήταν η δράστις επαγγελματίας που «ναυλώθηκε» από ηθική αυτουργό;

Επίθεση με βιτριόλι: Ήταν η δράστις επαγγελματίας που «ναυλώθηκε» από ηθική αυτουργό;

Ισχυρά άλλοθι έχουν τα ονόματα που ανέφερε υποθετικά στην κατάθεσή της η 34χρονη - Στο μικροσκόπιο των αρχών η πορεία της διαφυγής της μασκοφόρου

vitrioli-arthrou
Ισχυρότατα άλλοθι φαίνεται πως έχουν οι τρεις γυναίκες στις οποίες υποθετικά αναφέρθηκε η 34χρονη Ιωάννα, στην κατάθεση που έδωσε χθες, στην ειδική ομάδα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και του Τμήματος Ασφαλείας Καλλιθέας που έχουν αναλάβει να λύσουν το γρίφο της υπόθεσης «Βιτριόλι».

Οι αναλυτές της ΕΛ.ΑΣ, μελετώντας βίντεο πολλών ωρών, καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι η αδύνατη γυναίκα ηλικίας, περίπου 35 ετών, πλησίασε το ασφαλιστικό πρακτορείο της λεωφόρου Θησέως με τα πόδια και γι’ αυτό χρησιμοποιούν τη μέθοδο της «τυφλής γωνίας». Με απλά λόγια εκτιμούν πως η δράστις γνώριζε πού δεν υπάρχουν κάμερες και ακολούθησε αυτό το δρομολόγιο για να κάνει το χτύπημά της «αόρατο».

Οι έμπειροι αστυνομικοί, λοιπόν, ακολουθούν την αντίστροφη διαδρομή. Δηλαδή έχουν χαρτογραφήσει τη διαδρομή που ακολούθησε, εντοπίζοντας τα σημεία όπου δεν υπάρχουν κάμερες αναζητώντας πιθανές κατευθύνσεις διαφυγής. Έχουν, δε, ελεγχθεί ακόμα και οδηγοί ταξί που προσέγγισαν στο σημείο μισή ώρα πριν την επίθεση, αλλά και περίεργα οχήματα χωρίς όμως μέχρι στιγμής αποτέλεσμα.

Στη μισή και πλέον ώρα που μίλησαν μαζί της διέκριναν οτι η Ιωάννα θέλει να τους βοηθήσει, όμως είναι ακόμα σε σύγχυση. Για τον λόγο αυτό δεν μπορεί να αντιληφθεί ποιος βρίσκεται πίσω από την επίθεση. Οι αστυνομικοί ερευνούν και το ενδεχόμενο πραγματικά να μην γνώριζε τη γυναίκα που της έριξε το βιτριόλι για να διαλύσει το όμορφο πρόσωπό της και όχι γιατί βρίσκεται σε σύγχυση. Έτσι, δεν αποκλείεται και το σενάριο η μασκοφόρος να ναυλώθηκε από την ηθική αυτουργό η οποία είναι γνωστή της και θα την αναγνώριζε. Να πρόκειται δηλαδή για επαγγελματία που έλαβε ένα μεγάλο ποσό για να εκτελέσει την εντολή ρίχνοντας το θειικό οξύ και χαρίζοντας παράλληλα στην ηθική αυτουργό ένα ισχυρότατο άλλοθι.

Σε αυτή την περίπτωση το έργο των αστυνομικών γίνεται ιδιαίτερα δύσκολο...

Ειδήσεις σήμερα

Ο καιρός τρελάθηκε: Χιόνια, καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας - Τι περιμένουμε τις επόμενες ημέρες

Κοντά στο «μηδέν» η Κίνα: Ένα μόλις κρούσμα και 28 ασυμπτωματικοί φορείς το τελευταίο 24ωρο

Νέος σεισμός στην Κρήτη: 4,5 Ρίχτερ ανοιχτά της Ιεράπετρας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης