Στουρνάρας: Τα χειρότερα για τις τράπεζες είναι πίσω μας

stournaras-dilosi-dyo

Ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος εμφανίστηκε αισιόδοξος

Αισιοδοξία και απόφαση να γίνουν βήματα μπροστά για τον τραπεζικό χώρο μέσα στο 2019, στην εκδήλωση για την κοπή τη πίτας της Ομοσπονδίας Τραπεζοϋπαλληλικών Οργανώσεων Ελλάδας. Όχι μόνο από τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Σταύρο Κούκο, το Διοικητικό Συμβούλιο και όλους τους εργαζομένους που για άλλη μια φορά γιόρτασαν όλοι μαζί για τη νέα χρονιά, αλλά και από τους επικεφαλής των τραπεζών.

«Τα χειρότερα για τις τράπεζες είναι πίσω μας» τόνισε ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννης Στουρνάρας που έδωσε το παρών και αυτός φέτος στην εκδήλωση της ΟΤΟΕ .

«Τα δύσκολα τα περάσαμε» συμφώνησε και ο Φ. Καραβίας, Διευθύνων Σύμβουλος Της Eurobank.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ακόμη ο Π. Μυλωνάς, Διευθύνων Σύμβουλος της Εθνικής Τράπεζας, ο Χρ. Μεγάλου Διευθύνων Σύμβουλος της τράπεζας Πειραιώς και ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ Γ. Παναγόπουλος.

stournaras-dilosi-ena
stournaras-dilosi-dyo

ΣΧΟΛΙΑ (5)

Ευτυχώς που εξελέγη ο ΣΥΡΙΖΑ κι έσωσε τις τράπεζες που βούλιαξε ο Στουρνάρας

Ο Τσίπρας με το Φλωμπαιρ σώζουν ΚΑΙ τις τράπεζες που οι γιάπηδες Γιάννοι φόρτωσαν με 50% «κόκκινα»!!!

Τάβαλε ΠΙΣΩ τα «κόκκινα» και ... ξεμπέρδεψε

Που ΠΙΣΩ, βρε Γιάννο ;; ΠΙΣΩ ... σου λέει ο κρατικοδίαιτος

Εργοδότης

Οι τράπεζες για να σωθούν πρέπει οι υπάλληλοί τους να ενταχθούν στον νομοθετημένο μηνιαίο μισθό των συμπατριωτών τους των 650 ευρώ, στα πλαίσια ισότητας πολιτών και της μείωσης λειτουργικού κόστους.

Και ο «διοικητής» επτακόσια ευρώ (700€) το μήνα

Φροντίζει ο Γιαννάκης, ώστε τα ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ των Τραπεζών να τα έχουμε ... ΠΙΣΩ ΜΑΣ ... αντιλαμβάνεστε τώρα ... !!! Από πίσω μας, εννοεί ... για να δούμε αν θα χρειαστείΦΑΡΜΑΚΑ Novartis, αύριο μεθαύριο !!!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

kurz

Ο Σαρλ Μισέλ χαιρέτισε τη "σαφή στάση" της αυστριακής κυβέρνησης συνασπισμού (σ.σ. του συντηρητικού Λαϊκού Κόμματος του καγκελάριου Κουρτς και των Πράσινων) απέναντι στο μέλλον της Ευρώπης, ενώ δεν θέλησε να τοποθετηθεί στο θέμα μίας νέας Συνθήκης για την Ευρώπη, την οποία υποστηρίζει η κυβέρνηση στη Βιέννη