ΔΕΗ: Ποιους στόχους περιλαμβάνει το σχέδιο αναδιοργάνωσης

dei_plan

Ποια είναι τα βήματα που θα ακολουθήσει η ΔΕΗ για την εξέλιξή της

Έξι στόχους περιλαμβάνει το σχέδιο αναδιοργάνωσης της ΔΕΗ που ενέκρινε σήμερα το Διοικητικό Συμβούλιο της επιχείρησης.

Πρόκειται, όπως τονίζεται, για την ευρύτερη αναδιοργάνωση μετά το 2001 οπότε η ΔΕΗ μετατράπηκε σε Α.Ε.

Οι στόχοι της αναδιοργάνωσης είναι οι εξής:

1. Δημιουργία προϋποθέσεων για την αναβάθμιση της εταιρικής διακυβέρνησης.

2. Δημιουργία προϋποθέσεων για την εφαρμογή επιχειρησιακού πλάνου για ανάπτυξη των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, συμπεριλαμβανομένης της αλλαγής της τροφοδοσίας των νησιών με βέλτιστη αξιοποίηση των ΑΠΕ.

3. Ανάπτυξη του δυναμικού των πωλήσεων της ΔΕΗ για την ουσιαστική αναβάθμιση της εξυπηρέτησης των πελατών της και δημιουργία προϋποθέσεων για προώθηση νέων προϊόντων, όπως το Φυσικό Αέριο, και των ενεργειακών υπηρεσιών.

4. Υποστήριξη της επέκτασης της ΔΕΗ σε νέες αγορές στο εξωτερικό και στην αποτελεσματική εποπτεία των θυγατρικών εταιρειών και των επιχειρηματικών συνεργασιών.

5. Αναβάθμιση της έρευνας και ανάπτυξης και της συμμετοχής της Επιχείρησης σε ερευνητικά προγράμματα.

6. Αναβάθμιση της παρακολούθησης και επεξεργασίας των ρυθμιστικών θεμάτων και των σχέσεων με την Ε.Ε.

Η αναδιοργάνωση της ΔΕΗ θα ολοκληρωθεί με την εσωτερική διάρθρωση των Γενικών Διευθύνσεων, που αναμένεται να ολοκληρωθεί τον Φεβρουάριο.

Πηγή: www.newmoney.gr

ΣΧΟΛΙΑ (7)

Σκόμποε

Τα gοlden boys της ΔΕΗ έχουν ξεφύγει. Τα μέτρα που θέλουν απαιτούν χρήματα, τα οποία βέβαια δεν θα βάλουν αυτοί. Είναι δυνατόν να πειράξουν τα μηνιαία τους δεκαχίλιαρα; Πληρώστε κορόϊδα για ένα στοιχειώδες αγαθό. Ιωσήφ Βησσαριόνοβιτς που τους χρειάζεται.....

Ποιοί πληρώνουν...

...πάνω από τους μισούς Ελληναράδες κλέβουν ρεύμα. Τρία δις, επαναλαμβάνω 3 ΔΙΣ χρωστάνε. Εσύ είσαι σίγουρος ότι πληρώνεις;

1 στόχος υπάρχει στους κρατικοδίαιτους τα λεφτά

Το Μυτιληναίο τον έκαναν δισεκατομμυριούχο οι βαλιτσάκιδες της ΔΕΗ δεν τους έφτανε ο πολύ μεγάλος μισθός τους.

Κωστής

Η σωτηρία ΔΕΗ, Τραπεζών κλπ, απαιτεί ένταξη των εργαζομένων τους στο ενιαίο μισθολόγιο υπουργείων-περιφερειών-δήμων.

η μόνη λύση είναι....

....απολύσεις!!!!!!!

Και φυσικά ...

να πληρώνεις τους λογαριασμούς σας, τσαμπατζήδες.

Ωμός

Τι ωραία !!! Σαν τα παραμύθια !!! Το φραγκάκι μπήκε στους λογαριασμούς, τα έναντι κιλοβάτ που μπαίνουν στον βρόντο με βάση την περσινή κατανάλωση, ενώ εφέτος μπορεί να μη μένεις μέσα και τα τσιμπάνε με το έτσι θέλω, τα υπέρ ... άλλων ευρουδάκια !!!

thess80

H ΔΕΗ σου δίνει τη δυνατότητα πρίν την έκδοση του ΕΝΑΝΤΙ λογαριασμού, να καταχωρήσεις την ένδειξη του μετρητή και έτσι να πληρώσεις με βάση την πραγματική σου κατανάλωση. Όποιος βαριέται να το κάνει, κακό του κεφαλιού του. Επίσης, όποιος έχει ακίνητο που δεν κατοικείται, πηγαίνει στη ΔΕΗ και κάνει αίτηση για διακοπή ηλεκτροδότησης άρα το "φέτος μπορεί να μη μένεις μέσα" δεν ισχύει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

forologiki-klimaka-2

Το σχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση, με μικρότερο δημοσιονομικό κόστος, προβλέπει μείωση του ελάχιστου συντελεστή από το 22% στο 9%, καθώς και μείωση κατά μία ποσοστιαία μόνάδα όλων των συντελεστών για εισοδήματα άνω των 20.000 ευρώ

2
electrixc_cars

Τα κίνητρα που εξετάζονται για την αντικατάσταση των παλαιών ρυπογόνων οχημάτων - «Θέλουμε να αποσύρουμε από τους ελληνικούς δρόμους τα αυτοκίνητα που μολύνουν το περιβάλλον», δήλωσε ο υφυπουργός Οικονομικών, Απόστολος Βεσυρόπουλος

7