Την αποκάλυψη νέας μεγάλης απάτης προαναγγέλλει η εταιρεία που έφερε στο φως το σκάνδαλο της Folli Follie

qcm

Στις 3 Δεκεμβρίου, ο Gabriel Greco, βασικό στέλεχος της QCM, θα δώσει στη δημοσιότητα νέα υπόθεση, μεγαλύτερη από εκείνη του ενός δισ. της ελληνικής εταιρείας

H QCM (Quintessential Capital Managegement), η εταιρεία που αποκάλυψε το μέγα σκάνδαλο ενός δισ. της ελληνικής εταιρείας Folli Follie επιστρέφει με μια προειδοποίηση-υπόσχεση πως θα αποκαλύψει νέα μεγάλη απάτη.

Όπως ανακοίνωσε μέσω Twitter το γνωστό επενδυτικό κεφάλαιο, ένας εκ των βασικών του στελεχών του, ο Gabriel Greco, πρόκειται στις 3 Δεκεμβρίου να προβεί σε αποκάλυψη σκανδάλου «πολύ μεγαλύτερου της Folli-Follie».

Η αποκάλυψη θα λάβει χώρα στην ειδική εκδήλωση «KASE LEARNING: Shorting Conference» που θα πραγματοποιηθεί στη Νέα Υόρκη.

Ωστόσο δεν είναι σαφές εάν αναφέρεται σε νέα απάτη στην Folli Follie ή πρόκειται για απάτη σε άλλη εταιρία και εάν αφορά νέα εταιρία δεν είναι σαφές εάν είναι ελληνική ή ξένη εταιρία.

«Ο Gabriel Grego αποκάλυψε την απάτη 1 δισ. δολαρίων της Folli Follie κατά το τελευταίο «σορτάρισμα» μας - η μετοχή βρέθηκε σε limit down σε λιγότερο από δύο εβδομάδες μετά. Ο Gabriel θα επιστρέψει στις 3 Δεκεμβρίου σε νέα εκδήλωση και θα αποκαλύψει μία ακόμα μεγαλύτερη απάτη και αηιόποινη απάτη».

Πηγή: www.newmoney.gr

ΣΧΟΛΙΑ (3)

@

Πολύ απλά, στο όνομα της "εξυγίανσης" θα εξολοθρεύσουν οτιδήποτε Ελληνικό υπάρχει την αγορά. Για να έρθουν (αν έρθουν...) οι "άμεμπτοι" ξένοι πάντα, "μεγαλο-επενδυτές". Που φυσικά, για να έρθουν, θα πρέπει πρώτα να έχει εξαϋλωθεί οτιδήποτε τους "ανταγωνίζεται" στην αγορά, και οποιοσδήποτε κανόνας "ρυθμίζει" την αγορά (π.χ. εργασιακά δικαιώματα) και στη συνέχεια ουδένα λόγο ή φόρο δεν θα αποδίδουν στην Ελλάδα. Τα έχουμε ζήσει (οι παλαιότεροι) και στο παρελθόν.

ΚΟΜΠΙΝΑΔΟΡΟΙ, ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, ΑΡΧΙΚΛΕΦΤΕΣ ... ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΟΡΑ ΜΑΣ !!

Οι ΞΕΝΟΙ μας σώζουν από την ΑΠΑΤΕΩΝΙΑ, τη ΒΛΑΚΕΙΑ και τη ΒΛΑΧΙΑ ΜΑΣ, ήδη από τη Ναυμαχία στο Ναυαρίνο !! Η ιστορική ατυχια μας τώρα είναι ότι οι ΑΡΧΙΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ανέλαβαν τις τύχες μας !! Είναι σαδιστές, διεστραμμένοι, χωρίς όραμα και, κυρίως, χωρις νομιμοποίηση να ηγηθούν !! ΘΑ ΜΑΣ ΣΑΠΙΣΟΥΝ ΣΤΟ ΞΥΛΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΥΣ ΤΟΥΣ !!!

Μπανανία 🇬🇷

Ναι, οι "κακοί" ξένοι φταίνε που αποκαλύπτουν τις απατεωνιές στην Ελλάδα! Πρώτα με τα κρυμμένα χρέη για να μπούμε στο Ευρώ, τώρα τις μεγάλες εταιρίες-φούσκες κλπ κλπ... Μερικοί μου φαίνεται προτιμάτε να συνεχίζεται η λαμογια, αρκεί να μην εκτίθεται η χώρα...

Χωρίς κόπο

Οποια ελληνική κι αν σηκώσει,ς κατι θα βρείς απο κάτω.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

atm_trapezes

Τράπεζες - Χρεώσεις: Τι αλλάζει - Διαβάστε όλες τις νέες χρεώσεις που θα τεθούν σε ισχύ από τα τέλη του Οκτώβρη -  Πόσο θα κοστίζει η αλλαγή… PIN; - Επανέρχεται η συνδρομή για τις πιστωτικές κάρτες

27
imf-151019-arthro

Το Ταμείο προβλέπει χαμηλές πτήσεις στον πληθωρισμό, στο 0,6% φέτος, μείωση ελλείμματος στο ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών και περαιτέρω μείωση της ανεργίας - Στο 2,2% η πρόβλεψη για την ανάπτυξη το 2020

2