Οριακές μεταβολές στη Wall Street

0000wall

Ο Dow Jones -0,05% στις 24.311 μονάδες, ο S&P 500 +0,11% στις 2.669 μονάδες και ο Nasdaq +0,02% στις 7.119 μονάδες

Οριακές μεταβολές και εναλλαγή προσήμων για τις αμερικανικές μετοχές στη Wall. Tα κέρδη που σημειώθηκαν στην αρχή της συνεδρίασης στον τεχνολογικό τομέα εξανεμίσθηκαν με την Amazon να υποχωρεί από το ρεκόρ που σημείωσε ενδοσυνεδριακά.

Αναλυτικά, ο Dow Jones -0,05% στις 24.311 μονάδες, ο S&P 500 +0,11% στις 2.669 μονάδες και ο Nasdaq +0,02% στις 7.119 μονάδες.

Ο δείκτης της τεχνολογίας σημείωσε οριακή άνοδο, καθώς η Apple, η Netflix και η Alphabet υποχώρησαν. Νωρίτερα, κατέγραψε άνοδο άνω του 1% λόγω των ισχυρών αποτελεσμάτων της Amazon.

«Φαίνεται ότι έχουμε φτάσει στην κορυφή του momentum», δήλωσε ο Daniel Deming της KKM Financial.«Περάσαμε την Τετάρτη και την Πέμπτη με ισχυρά κέρδη, αλλά οι άνθρωποι εξακολουθούν να αναρωτιούνται: Και τώρα τι;».

Η Microsoft και η Intel ανέφεραν καλύτερα από τα αναμενόμενα αποτελέσματα για κέρδη και έσοδα μετά την λήξη της χθεσινής συνεδρίασης, ενώ οι Chevron και Colgate ανακοίνωσαν κέρδη τριμήνου που ξεπέρασαν τις προσδοκίες σήμερα, Παρασκευή.

Σε γενικές γραμμές η περίοδος ανακοίνωσης κερδών ήταν θετική. Από τις εταιρείες του S&P 500 που έχουν αναφέρει τα τριμηνιαία αποτελέσματα μέχρι στιγμής, το 79,4% ξεπέρασε τις προσδοκίες των αναλυτών, σύμφωνα με τh FactSet.

Επίσης, οι επενδυτές εστίασαν και στα στοιχεία που ανακοίνωσε το αμερικανικό υπουργείο Εμπορίου για το το ΑΕΠ των ΗΠΑ το οποίο αυξήθηκε κατά 2,3% τους πρώτους τρεiς μήνες του 2018. Οι οικονομολόγοι που ρωτήθηκαν από το Reuters ανέμεναν αύξηση 2%.

Πηγή: www.newmoney.gr

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

forologiki-klimaka-2

Το σχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση, με μικρότερο δημοσιονομικό κόστος, προβλέπει μείωση του ελάχιστου συντελεστή από το 22% στο 9%, καθώς και μείωση κατά μία ποσοστιαία μόνάδα όλων των συντελεστών για εισοδήματα άνω των 20.000 ευρώ

electrixc_cars

Τα κίνητρα που εξετάζονται για την αντικατάσταση των παλαιών ρυπογόνων οχημάτων - «Θέλουμε να αποσύρουμε από τους ελληνικούς δρόμους τα αυτοκίνητα που μολύνουν το περιβάλλον», δήλωσε ο υφυπουργός Οικονομικών, Απόστολος Βεσυρόπουλος

3
moodys

Όπως εξηγεί ο οίκος, «ο κυριότερος λόγος της θετικής προοπτικής είναι ότι η έκθεση της Κύπρου σε γεγονότα που σχετίζονται με τον τραπεζικό τομέα συνεχίζει να μειώνεται»