«Market pass»: Διπλές και τριπλές πληρωμές τον Μάρτιο

«Market pass»: Διπλές και τριπλές πληρωμές τον Μάρτιο

Η εφαρμογή για την επιδότηση «market pass» αναμένεται να ανοίξει στο διάστημα από 15 έως 20 Φεβρουαρίου, στην πλατφόρμα vouchers.gov.gr - Βήμα-βήμα οι οδηγίες για τη νέα επιδότηση

market_pass_2501_xr
Παράταση της επιδότησης «market pass» για τουλάχιστον δύο-τρεις μήνες αρχικά, ή έως και τα τέλη του έτους, εξετάζει η κυβέρνηση. Αυτή θα είναι και η λύση, για να μην χαθούν χρήματα που θα έχουν πιστωθεί στην άυλη κάρτα, αλλά δεν θα έχουν καταναλωθεί έως 31 Αυγούστου.

Πριν καν ξεκινήσει η εφαρμογή του μέτρου, η διατήρηση των διεθνών τιμών του φυσικού αερίου σε χαμηλά επίπεδα δημιουργούν νέα δεδομένα, καθώς οδηγούν σε «ξεφούσκωμα» των επιδοτήσεων των τιμολογίων ηλεκτρικού ρεύματος, εξέλιξη που επιτρέπει στην κυβέρνηση να μεταφέρει πόρους για μέτρα στήριξης στην κλάδο της διατροφής.

Η εφαρμογή για την επιδότηση «market pass» αναμένεται να ανοίξει στο διάστημα από 15 έως 20 Φεβρουαρίου, στην πλατφόρμα vouchers.gov.gr. Οι ενδιαφερόμενοι δεν θα χρειαστεί να πληρώσουν λογιστή, αφού θα μπορούν να κάνουν την αίτηση μόνοι τους ή μεταβαίνοντας και σε ΚΕΠ –ή και εξουσιοδοτώντας άλλο πρόσωπο.

Σε πρώτη φάση τουλάχιστον, το Market Pass θα έχει διάρκεια μέχρι τέλος Ιουλίου. Η πρώτη πληρωμή τον Μάρτιο. Και θα είναι «διπλή», γιατί θα περιλαμβάνει και το επίδομα του μηνός Φεβρουαρίου.

Βήμα-βήμα οι οδηγίες για τη νέα επιδότηση

Κλείσιμο
Μέχρι 15 Μαρτίου θα πρέπει οι ενδιαφερόμενοι να επιλέξουν αν θέλουν να εισπράξουν το Market Pass σε άυλη ψηφιακή κάρτα ή σε λογαριασμό ΙΒΑΝ.

Σημειώνεται πως το χρηματικό ποσό που πιστώνεται στην ψηφιακή χρεωστική κάρτα, δύναται να χρησιμοποιείται αποκλειστικά από τον δικαιούχο για την πραγματοποίηση αγοράς αγαθών κάθε είδους σε καταστήματα ή λαϊκές αγορές που δραστηριοποιούνται στο λιανικό εμπόριο τροφίμων.

Διαβάστε περισσότερα στο www.newmoney.gr



Ειδήσεις σήμερα:

Θρίλερ με την εξαφάνιση ζευγαριού Αμερικανών από τη Μεθώνη - Ποιες μαρτυρίες ερευνούν οι Αρχές

Τι πραγματικά είπε η Τζένιφερ Λόπεζ στον Μπεν Άφλεκ στo viral βίντεο από τα Grammy


Υποχώρησε ο χιονιάς, επιμένει ο παγετός - Πού θα χιονίζει σήμερα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης