Θρίλερ με την εξαφάνιση ζευγαριού Αμερικανών από τη Μεθώνη

Θρίλερ με την εξαφάνιση ζευγαριού Αμερικανών από τη Μεθώνη

Η κόρη τους εμφανίζεται βέβαιη ότι οι γονείς της έχουν αυτοκτονήσει, ωστόσο υπάρχουν άτομα που τους είδαν ζωντανούς σε κεντρικούς δρόμους της Καλαμάτας και της Ελευσίνας

zeugari_methwni_xr
Σε εξέλιξη βρίσκεται το θρίλερ της εξαφάνισης του ζευγαριού των Αμερικανών, τα ίχνη του οποίου φαίνεται να έχουν χαθεί από το τέλος Ιανουαρίου. Ο 83χρονος David Harrison Robinson και η 80χρονη σύζυγός του, Lukretia Robinson, έφυγαν από το σπίτι τους στην περιοχή Ντάπια Μεθώνης κι έκτοτε αγνοείται η τύχη τους.

Ενώ η κόρη του ζευγαριού, η οποία ζει μόνιμα στην Αμερική δηλώνει σίγουρη οτι οι γονείς της έχουν αυτοκτονήσει, η Γραμμή Ζωής και συγκεκριμένα η υπηρεσία Silver Alert έχει δεχτεί τρεις μαρυρίες που ισχυρίζονται ότι είδαν το ηλικιωμένο ζευγάρι να περπατά σε κεντρικούς δρόμους στην πόλη της Καλαμάτας και την Ελευσίνα. Γίνονται έρευνες για τη διασταύρωση αυτών των πληροφοριών από τις αρχές και τους εθελοντές, προκειμένου να εντοπιστεί το γρηγορότερο το ηλικιωμένο ζευγάρι.

zevgari__3_


Το ζευγάρι είχε εγκαταλείψει την Αμερική και έμενε χρόνια σε δικό του σπίτι στην περιοχή Ντάπια Μεθώνης με θέα προς τη θάλασσα και το κάστρο. Είχαν αποκτήσει φιλικές σχέσεις και με αρκετούς από τους μόνιμους κατοίκους. Φίλη τους από την περιοχή είναι και η γυναίκα που δήλωσε την εξαφάνισή τους στις 6 Φεβρουαρίου στο Α.Τ της Καλαμάτας κι η οποία άρχισε να τους αναζητά τηλεφωνικά από τις 23 Ιανουαρίου. Η γυναίκα, όσες φορές και αν τους κάλεσε, δεν κατάφερε να τους εντοπίσει με αποτέλεσμα να επικοινωνήσει με την κόρη τους. Οι δυο τους αποφάσισαν να προχωρήσουν σε δήλωση εξαφάνισης.

Οι φόβοι της κόρης για την τύχη των γονιών της μεγαλώνουν καθώς είναι πολλές οι μέρες που το ζευγάρι βρίσκεται μακριά από το σπίτι του χωρίς να έχει δώσει σημεία ζωής. Σε ανάρτησή της στο Facebook, η κόρη του ζευγαριού Julianna Robinson αναφέρει: «Από σήμερα, οι γονείς μου αγνοούνται επισήμως και θεωρούνται νεκροί από δική τους θέληση (λεπτομέρειες δεν είναι διαθέσιμες, καθώς ήταν πολύ κλειστοί άνθρωποι). Βρίσκονταν στην Ελλάδα όταν συνέβη- δεν ξέρω πού πήγαν για να βάλουν τέλος στη ζωή τους, οπότε μέχρι να βρεθούν τα πτώματά τους χρειάζομαι τη βοήθεια της κοινότητάς μου για να παραμείνω λειτουργική…».

Κλείσιμο

As of today, my parents are officially missing and are presumed dead of their own volition (details not available as...

Posted by Julianna Robinson on Sunday, February 5, 2023


Για τον 83χρονο David Harrison Robinson και την 80χρονη σύζυγό του Lukretia Robinson έχει σημάνει και Silver Alert.

Ο 83χρονος David Harrison Robinson και η 80χρονη σύζυγός του, Lukretia Robinson έφυγαν από το σπίτι τους, στην περιοχή Ντάπια Μεθώνης του δήμου Πύλου Νέστορος στην Μεσσηνία, με το αυτοκίνητό τους μάρκας OPEL AGILA DIESEL 1300, μοντέλο 2009, χρώματος μπλε ελεκτρίκ, με αριθμό κυκλοφορίας ΚΜΤ7738. Πιθανός προορισμός τους ήταν η Μονεμβασιά.

Ο David έχει λευκά μαλλιά, καστανά μάτια, ύψος 1,85μ και είναι αδύνατος. Φοράει καπέλο με μεγάλο γείσο. Η Lukretia έχει γκρίζα μαλλιά (φοράει περούκα), καστανά μάτια, ύψος 1,50μ και είναι αδύνατη.

zevgari__1_


Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ ειδοποιήθηκε από την οικογένειά τους το απόγευμα της 08/02/2023 και ενεργοποίησε Silver Alert. Η ζωή τους βρίσκεται σε κίνδυνο.

H 80χρονη Lukretia Robinson είναι ενεργή και στα social media διατηρώντας δικό της προφίλ στο Facebook, αναρτώντας συνεχώς προσωπικές της φωτογραφίες, αλλά και στο πλευρό του συζύγου της.


Ειδήσεις σήμερα:

Υπουργείο Υγείας: Εθνικό σχέδιο «εξάλειψης» των λοιμώξεων από τα νοσοκομεία

Σεισμός στην Τουρκία: Οργή κατά Ερντογάν για το 12ωρο λουκέτο στο Twitter

Survivor All Star: Αποχώρησε ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος στη... βραδιά ποίησης - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης