Il Toto Roastery Boutique: Η επόμενη γενιά του specialty καφέ

Il Toto Roastery Boutique: Η επόμενη γενιά του specialty καφέ

Mια από τις πιο ανερχόμενες εταιρείες franchise specialty καφέ στην Ελλάδα όχι μόνο κατάφερε να κερδίσει το Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία Top Coffee Chain Franchise για το 2020 (Coffee Business Awards) αλλά και στοχεύει να αναπτύξει ένα δίκτυο έως και 50 καταστημάτων μέχρι το τέλος του χρόνου

il_toto_header


Sponsored Content

Ζούμε στην εποχή των premium espresso και του specialty coffee. Το «πέμπτο κύμα καφέ» όπως έχει ονομαστεί είναι μια ολόκληρη φιλοσοφία, μια παγκόσμια τάση που ήρθε στη χώρα μας πριν από μερικά χρόνια για να μυήσει τους φίλους του καφέ και όχι μόνο σε ένα νέο κόσμο, γεμάτο γεύσεις ανώτερης ποιότητας, πολυεπίπεδα αρώματα και ιδιαίτερες ποικιλίες.

Αυτή ακριβώς τη φιλοσφία ακολουθεί η Il Toto Roastery Boutique. Πρόκειται για μία από τις πιο ανερχόμενες εταιρείες Franchise Specialty καφέ στην Ελλάδα. Με έδρα το Αιγάλεω και την μονάδα παραγωγής της στην βιομηχανική ζώνη του Περιστερίου, έχει καταφέρει με μεθοδικότητα και δυναμισμό μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα όχι μόνο να αναπτύξει ένα δίκτυο 25 καταστημάτων Franchise, με στόχο να φτάσουν τα 50 μέχρι το τέλος του έτους, αλλά και να κερδίσει και το Χρυσό Βραβείο στην Κατηγορία Top Coffee Chain Franchise για το 2020 (Coffee Business Awards).

Η φιλοσοφία μας
Η φιλοσοφία μας βασίζεται στην ανάγκη να εισάγουμε στους Έλληνες καταναλωτές specialty ποικιλίες καφέ από όλο τον κόσμο συνδυασμένες με μια premium εμπειρία του καθιερωμένου και καθημερινού πλέον στην ζωή μας, καφέ στο χέρι.

Επιδιώκουμε μέσα στο έτος να συνεχίσουμε τον ίδιο υψηλό αριθμό ανάπτυξης του δικτύου μας, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, μέσα από συνεργασίες που θα σέβονται τις αξίες του specialty coffee και τις αρχές που έχουμε θέσει ως επιχείρηση γύρω από την ποιότητα και την εξυπηρέτηση του πελάτη.
7E2A4121
Κλείσιμο
Υπερσύγχρονη μονάδα επεξεργασίας καφέ & συσκευασίας
Η ποιότητα του καφέ μας είναι αδιαπραγμάτευτη, γι αυτό τον λόγο έχουμε επενδύσει στις δικές μας εγκαταστάσεις 1200 τ.μ. επεξεργασίας και αποθήκευσης των premium specialty κόκκων μας. Μέσα από υπερσύγχρονα μηχανήματα και αλλεπάλληλους ποιοτικούς ελέγχους, έχουμε καταφέρει να διασφαλίσουμε ότι κάθε Il Toto Roastery Franchise προσφέρει την ίδια ποιότητα καφέ σε κάθε ποτήρι.

Το τελευταίο έτος έχουμε επενδύσει τόσο σε στόλο με την αγορά φορτηγών και υπερσύγχρονων custom made μηχανημάτων καβουρδίσματος όσο και σε ανθρώπινο δυναμικό προσλαμβάνοντας 20 καινούργιους συνεργάτες σε καίριες θέσεις της εταιρείας μας. Αγαπάμε την νέα γενιά και θέλουμε να δώσουμε την δυνατότητα σε νέους ανθρώπους του κλάδου να απορροφηθούν από την εταιρεία μας δημιουργώντας παράλληλα με την ανάπτυξή μας καινούργιες θέσεις εργασίας σε όλη την Ελλάδα.
il-toto2

Franchise
Για την εταιρεία μας, κάθε συνεργάτης που μας επιλέγει για το δικό του Franchise γίνεται αυτόματα μέλος της οικογένειάς μας και είμαστε δίπλα του καθ’ όλη την διάρκεια της συνεργασίας μας. Πρωταρχικός μας στόχος είναι να εξασφαλίσουμε στους συνεργάτες μας μία σταθερή επιχειρηματική βάση, ώστε μέσα σε διάστημα 6-12 μηνών να έχει γίνει η απόσβεση του αρχικού τους κεφαλαίου. Μέσα στο δεύτερο lockdown αποδείξαμε ότι είμαστε σε θέση να ανταποκριθούμε σε οποιαδήποτε πρόκληση, συνεχίζοντας κανονικά την τροφοδοσία όλων των Franchise καταστημάτων και αναπτύσσοντας παράλληλα το δίκτυο μας ανοίγοντας 8 καινούργια σημεία.

Αυτό οφείλεται στην πολιτική που ακολουθούμε ως επιχείρηση να διατηρούμε πάντοτε ικανό απόθεμα πράσινου καφέ, με επάρκεια τουλάχιστον για τους επόμενους έξι μήνες.

Εξωτερικό
Οι βλέψεις μας για το επόμενο χρονικό διάστημα ξεπερνάνε τα σύνορα της Ελλάδας καθώς από τις αρχές του 2021 έχουμε κάνει τις διασυνδέσεις μας και στην Κύπρο επιδιώκοντας μέχρι το τέλος του έτους να έχουν ανοίξει και εκεί τουλάχιστον 5 Il Toto Roasteries Franchise.

Έχουμε ήδη σχεδιάσει τα επόμενα μας βήματα για το άνοιγμα της εταιρείας και στην Ευρώπη στοχεύοντας σε μεγάλες Ευρωπαϊκές Πρωτεύουσες όπως η Βιέννη και το Λονδίνο αλλά και στο Ντουμπάι.

toto3
Βιωσιμότητα, fair trade & εταιρική ευθύνη
Ως κοινωνικά υπεύθυνη επιχείρηση, έχουμε φροντίσει όλες οι λειτουργίες στο νέο μας εργοστάσιο να σέβονται τα περιβαλλοντικά πρότυπα, αφήνοντας μηδενικούς ρύπους στην ατμόσφαιρα. Με την ίδια λογική, ενισχύουμε διαρκώς το ποσοστό των ανακυκλώσιμων σκευών στα καταστήματα μας, προωθώντας τη χρήση οικολογικών ποτηριών από μπαμπού. Εξάλλου, σε συνεργασία με μεγάλη εταιρία ανακύκλωσης, τα coffee pack και τα υπολείμματα του καφέ συλλέγονται και αξιοποιούνται ως λίπασμα.

Έχουμε επιλέξει να εισάγουμε τον premium καφέ μας από μικρές οικογενειακές φάρμες που μας προμηθεύουν κατά αποκλειστικότητα ως εταιρεία. Με σεβασμό στις διεθνείς προδιαγραφές περί δικαίου εμπορίου, έχουμε διαλέξει προσεκτικά τις φάρμες που συνεργαζόμαστε ώστε να φέρουν την πιστοποίηση fair trade. Με αυτό τον τρόπο, διασφαλίζουμε ότι υπάρχει διαφάνεια και σεβασμός προς τους παραγωγούς και τη βιώσιμη ανάπτυξη στην καλλιέργεια του καφέ αλλά και την ποιότητα των κόκκων μας.

Ερευνούμε, μαθαίνουμε και εξελισσόμαστε συνεχώς ώστε να μπορούμε να προσφέρουμε μια ολιστική premium εμπειρία καφέ στους πελάτες μας!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης