Βίντεο: O Χοακίν Φίνιξ μεταμορφώνεται στον «Joker» και... ανατριχιάζει

Βίντεο: O Χοακίν Φίνιξ μεταμορφώνεται στον «Joker» και... ανατριχιάζει

Σε βίντεο στο Instagram, ο σκηνοθέτης Τοντ Φίλιπς εμφανίζει το Φίνιξ με το σαρδόνιο χαμόγελο του πιο αγαπημένου «κακού» των κόμιξ, ενω στο πρόσωπό του αναβοσβήνει το κατάλευκο πρόσωπο με το σατανικό γέλιο

joker
Μία πρώτη ματιά στο μακιγιάζ του πολυαναμενόμενου νέου Joker - Χοακίν Φίνιξ έδωσε ο σκηνοθέτης της ταινίας, Τοντ Φίλιπς.

Με ένα βίντεο που ανέβασε στο λογαριασμό του στο Instagram, ο Φίλιπς εμφανίζει το Φίνιξ με το σαρδόνιο χαμόγελο του πιο αγαπημένου «κακού» των κόμιξ, ενω στο πρόσωπό του αναβοσβήνει το εμβληματικό λευκό πρόσωπο με το κατακόκκινο χαμόγελο, όπως θα παρουσιαστεί στην ταινία.

Ο σκηνοθέτης έχει ήδη αποκαλύψει ότι ο νέος Τζόκερ -που θα ονομάζεται Άρθουρ- θα είναι αρκετά διαφορετικός από την εκδοχή των κόμικ που έχουν λατρέψει οι φαν του. Η ταινία, με τον απλό τίτλο Joker, υπόσχεται να είναι μία «διερεύνηση ενός ανθρώπου που αγνοείται από την κοινωνία και δεν είναι μόνο μία μελέτη ενός σκληρού χαρακτήρα, αλλά και μία ευρύτερα προειδοποιητική ιστορία».

Παρά το χαμηλό μπάτζετ, η ταινία διαθέτει ένα αρκετά ελκυστικό καστ, καθώς, πλην του Φίνιξ, πρωταγωνιστούν οι Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Ζαζί Μπιτζ και Μαρκ Μάρον. Η ταινία αναμένεται στις αίθουσες στις 4 Οκτωβρίου του 2019.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Camera test (w/ sound). Joker.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Todd Phillips (@toddphillips1) στις

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης