Ανω-κάτω θα κάνει το αντρικό κοινό η Olivia Wilde καθώς στη νέα της ταινία Butter υποδύεται μία στρίπερ, ενώ σε μία σκηνή ανταλλάζει λεσβιακό φιλί με την επίσης πανέμορφη Ashley Greene.
Η 28χρονη δήλωσε κατενθουσιασμένη με τη νέα της ταινία σε συνέντευξη Τύπου και πρόσθεσε ότι της αρέσει να κάνει ακραία πράγματα σε ταινίες. Μάλιστα προσπαθώντας να κάνει χιούμορ είπε ότι θα συμβούλευε τους συναδέλφους της: «Πάρτε ρίσκα, βγάλτε τα ρούχα σας. Βγάλτε τα ακόμα κι αν δεν σας το ζητήσουν!».
Το 1981, μια ελληνική εταιρεία αποφάσισε να μπει σε έναν χώρο που μέχρι τότε ανήκε σχεδόν αποκλειστικά στις εισαγωγές προϊόντων από το εξωτερικό. Πρόθεσή της να δημιουργήσει μια 100% ελληνική πρόταση, βασισμένη στην άριστη ποιότητα, τη μοναδικότητα και την καινοτομία. Αυτή ήταν η αρχή της ΜΕΓΑ.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.