Θεσσαλονίκη: Εκατοντάδες τηλέφωνα για συμμετοχή στην ταινία του Χόλιγουντ με τον Αντόνιο Μπαντέρας

Θεσσαλονίκη: Εκατοντάδες τηλέφωνα για συμμετοχή στην ταινία του Χόλιγουντ με τον Αντόνιο Μπαντέρας

Τα τηλέφωνα του Film Office της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας έχουν σπάσει από ενδιαφερόμενους – Θα χρειαστούν περίπου 1.000 κομπάρσοι απ’ όσες περισσότερες φυλές γίνεται

gyrismata
Καταιγισμό τηλεφώνων και email δέχεται από το πρωί το Film Office της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, ενόψει της παραγωγής της ταινίας Barracuda με πρωταγωνιστή τον Αντόνιο Μπαντέρας.

Εκατοντάδες άτομα θέλουν να συμμετάσχουν στην παραγωγή, στέλνοντας βιογραφικά. Πάντως το Film Office διευκρινίζει ότι ο ρόλος του είναι διαμεσολαβητικός και αναλαμβάνει την προώθηση των βιογραφικών στην παραγωγή, ενώ τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες.

Τι αναζητά η παραγωγή

Σύμφωνα με το GRTimes.gr, η παραγωγή αναζητά περίπου 1.000 κομπάρσους απ’ όσες περισσότερες φυλές γίνεται. Σε αυτή την φάση αναζητούνται κυρίως μαύροι, Λατίνοι, Κινέζοι και Ρoμά, ηλικίας από 15 έως 65 ετών, ενώ έχουν απομείνει περίπου 50 θέσεις για Καυκάσιους.

Στην ταινία, τα σημεία της Θεσσαλονίκης θα παρουσιαστούν ως περιοχές της Φλόριντα. Ως εκ τούτου, η παραγωγή θέλει να πετύχει αναπαράσταση της ανθρωπογραφίας του Μαϊάμι, όπου υπάρχει ποικιλία διαφορετικών φυλών, όπως Λατίνοι, Κουβανοί, Κινέζοι, τουρίστες από την Άπω Ανατολή και ντόπιοι (καυκάσιοι).

Το κάστινγκ είναι ανοιχτό. Οποιοσδήποτε διαθέτει χαρακτηριστικά που παραπέμπουν σε κάποια από τις φυλές που αναζητούνται, μπορούν να συμμετάσχουν.

Οι κομπάρσοι δεν αποκλείεται να κληθούν για συμμετοχή στην ίδια σκηνή με τον Αντόνιο Μπαντέρας και τους συμπρωταγωνιστές της ταινίας, ενώ περίπου οι μισοί θα περάσουν και από την διαδικασία του fitting, δηλαδή θα τους δοθούν ρούχα για τις ανάγκες του ρόλου.

Κλείσιμο
Επιπλέον, το κάστινγκ είναι ανοιχτό και προς special characters, δηλαδή άτομα με κάποιο ιδιαίτερο χαρακτηριστικό όπως μαλλιά, τατουάζ κ.α.

Οι ενδιαφερόμενοι και ενδιαφερόμενες μπορούν να αποστείλουν e-mail με φωτογραφίες τους και στοιχεία επικοινωνίας στο e-mail της παραγωγής millionpic@yahoo.com, ενώ θα υπάρχει και αμοιβή. Περισσότερες πληροφορίες στο 6944219586.

Δυνατότητα εγγραφής στο μητρώο επαγγελματιών

Επίσης, το Film Office παροτρύνει τους ενδιαφερόμενους να εγγραφούν στο μητρώο επαγγελματιών του (Industry Guide), το οποίο αφορά άμεσα και έμμεσα εμπλεκόμενα επαγγέλματα για την παραγωγή ταινιών, όπως τεχνικούς, υπηρεσίες κέτερινγκ, ηλεκτρολόγους, βοηθούς σκηνοθέτη κ.α, ώστε να είναι εγγεγραμμένοι και για άλλες παραγωγές που «τρέχουν» είτε θα ξεκινήσουν στο μέλλον. Βιογραφικά μπορούν επίσης να σταλούν στο filmoffice@pkm.gov.gr.

Οι κομπάρσοι θα παίξουν σε κάποιες από τις εξής κατηγορίες:

-περιπατητές σε παραλιακή λεωφόρο

-θαμώνες νάιτ κλαμπ

-θαμώνες ταβέρνας

-θαμώνες πλατείας σε υποβαθμισμένη γειτονιά

-παραβατικοί

-μπράβοι

-skateboarders

-μεγαλοσωμοι

-με τατουάζ

-με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά «special characters»

Ειδήσεις σήμερα:

Απεργία: Μέχρι το βράδυ η απόφαση του Πρωτοδικείου - Κανονικά οι Πανελλαδικές

Μπάιντεν: Η Αμερική επιστρέφει - Ευκαιρία η συνεργασία μας με ΕΕ και ΝΑΤΟ

Θεσσαλονίκη: Πάνω από 4.000 βιογραφικά για τις πρώτες 100 θέσεις εργασίας στη Pfizer
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης