Την Κυριακή 22 Φεβρουαρίου οι Locomondo μας προσκαλούνε και φέτος σε ένα τρελό Μασκέ Πάρτι, μια παράδοση που κρατούν από τα χρόνια της ίδρυσής τους. Το πάρτι φέτος, γίνεται στην “Ακτή Πειραιώς” και το γνωστό συγκρότημα θα ερμηνεύσει όλα τα αγαπημένα τραγούδια όπως το “δεν κάνει κρύο στην Ελλάδα” , το ”Μαγικό χαλί” αλλά και κομμάτια που έχουμε συνδέσει με το καρναβάλι. Από το πρόγραμμα δεν θα μπορούσε να λείπει το ολοκαίνουργιο κομάτι των Locomondo με τίτλο "Το καρναβάλι ξεκινά" καθώς και άλλα ακυκλοφόρητα τραγούδια - εκπλήξεις
Η σειρά Sand Stone της Technogym, brand του Ομίλου Φάις, επανασυστήνει τον εξοπλισμό άσκησης μέσα από φυσικά υλικά και σχεδιασμό που ενσωματώνεται σε κάθε σύγχρονο περιβάλλον
Σε μια καθημερινότητα που γίνεται όλο και πιο απαιτητική για τις επιχειρήσεις, εκεί όπου η πρώτη εντύπωση γίνεται πλέον online και οι επιλογές κρίνονται με ένα scroll, κάποια brands καταφέρνουν να επαναπροσδιορίσουν τον ρόλο τους με τρόπο ουσιαστικό και επωφελή. Ο Χρυσός Οδηγός είναι ένα από αυτά!
Αξίζει να ανήκεις στο δυναμικά εξελισσόμενο οικοσύστημα του PADU, ειδικά αν είσαι πελάτης της Nova. Γιατί τότε οι επιλογές σου δεν σταματούν στις προσφορές, αλλά διευρύνονται μέσα από ένα περιβάλλον που εμπλουτίζεται διαρκώς με ολοένα και περισσότερα exclusive deals. Εδώ θα τις βρεις όλες.